hoe achterrem schoenen te installeren

Achter remschoenen worden vaak gebruikt in de hedendaagse auto’s en lichte vrachtwagens meer dan schijfremmen worden gebruikt voor de achterremmen. Maar, zoals schijfremmen, ze kunnen gedragen worden en verliezen hun effectiviteit bij het vertragen of stoppen van de auto die ze zijn geïnstalleerd op. Wanneer dit gebeurt, deze schoenen-of-voeringen moeten worden vervangen. Als je gewend bent om een ​​aantal van de meer eenvoudige onderhoud doen op uw auto of vrachtwagen wilt u weten hoe u nieuwe remschoenen installeren om degenen die zijn versleten en ineffectief te vervangen. Met de juiste tools en instructies moet je in staat om nieuwe schoenen te installeren op een rem in minder dan een half uur.

Hef achterkant van uw auto met behulp van een krik. Wanneer heb je het verheven hoog genoeg is, zet een krik onder het frame aan beide zijden van de auto. Laat dan de auto opnieuw totdat zijn gewicht rust op deze jack stands.

Stap 1 – Veiligheid Voorbereidingen

Voordat het verhogen achterkant van uw auto, barst los elk van de wielmoeren met de wielen van de auto op zijn plaats. Dan, wanneer uw auto wordt verhoogd en rust op de krik staat, verwijder de wielen de wielmoeren en de wielen en zet de wielen van de auto. Wanneer u uw wielen eraf, zet handrem van uw auto als een extra veiligheidsmaatregel.

Stap 2 – Verwijder de achterwielen

Zet keeper bouten op uw drums in een richting tegen de klok. Deze bouten zijn bedoeld om de trommels zijn plaats te houden. Wanneer ze worden verwijderd, trekt u de drums naar u toe. Zij moeten gemakkelijk glijden, waardoor de remschoenen volledig blootgesteld te bekijken. Met deze trommels verwijderd, onderzoeken ze om te scoren of scheuren. Bestudeer het wiel cilinder voor lekken die andere versleten remonderdelen kunnen wijzen.

Stap 3 – Verwijder de Brake Drums

Met behulp van een platte schroevendraaier of een rem tool, wrikken voort uit de haken die hen vasthouden aan de schoenen. Draai vervolgens het centrum voorjaar bout en verwijder de schoen uit de as.

Stap 4 – Verwijder Remschoenen

Druk op de nieuwe schoenen op de rem, waar ze van nature passen in slechts één richting. Terwijl de schoen op zijn plaats, draai het voorjaar bout, dan zet de lange veren op hun haken aan elke schoen. Dit zal de schoenen zijn plaats houden.

Stap 5 – Bevestig New Shoes

Schuif de trommel over de schoenen en draai de keeper bout. Draai de ontluchter tepel, die wordt geopend en laat de vloeistof en de lucht te bloeden uit. Wanneer slechts vloeistof begint eruit lopen, sluit de tepel en de bovenkant van de vloeistof in de hoofdremcilinder.

Stap 6 – Vervang de Drum and Bleed de Remmen

Stap 7 – Voltooien

Herhaal de schoen veranderingsproces met de andere achterrem. Wanneer u klaar bent, het testen van de remmen, de nodige aanpassingen, vervang de wielen met de wielmoeren draaide op het wiel. Tot slot, hoe lager de auto, knus de wielmoeren en verwijder de vloer aansluitingen.