hoe afsluiters en aanbod tubes deel 1 te installeren

U kunt de vervanging van uw oude afsluiters en aanbod buizen en te vervangen door nieuwe modellen zonder de hulp van een professionele loodgieter. Als uw ouder huis kleppen en aanbod buizen op de waterleidingen geïnstalleerd had uitgeschakeld, kunt u een toevoerleiding installeren met de afsluiter in uw eigen watervoorziening. In deel 1 van deze gids leert u hoe u het afsluiten van oude aanvoerlijnen, hechten compressie moeren en ringen om je pijp en bevestig gezamenlijke verbindingen om de klep aan de pijp te bevestigen.

Voordat u de aanvoerlijnen kunt verwijderen, moet u de toevoerleidingen die zijn bevestigd aan de gootsteen te controleren. Dit zal de aard van de afsluiters die je nodig hebt om later te passen bepalen. Loodgieters rechtstreeks uit de vloer zal u toelaten om een ​​rechte klep te passen, en als ze uit de muur komen, dan kunt u een rechte klep, of een hoek klep te gebruiken, afhankelijk van de hoek van de muur. Het is essentieel om de aanvoerlijnen te controleren voordat je ze verwijderen omdat het moeilijker zou kunnen zijn de klep correct te krijgen als je niet de aanvoerlijnen naar te kijken hebben. Voordat u de oude aanvoerlijnen te verwijderen, moet u ervoor zorgen dat u het water uit te schakelen en voer het overtollige water uit de kranen voordat u begint.

Stap 1 – Het onderzoeken van de aanvoerlijnen

Zodra het water is afgesloten, kunt u de oude aanvoerlijnen te verwijderen. Begin met het losdraaien van de klemkoppelingen waarin de levering lijnen bij elkaar te houden. Je moet het beslag los totdat de buis loskomt. Mogelijk moet u een pijpsnijder gebruiken om de stukken op te delen, zodat je ze kan weg te trekken. Trek de leidingen en verwijder de leidingen van onder de gootsteen. U kunt de klemkoppelingen opstijgen van de onderkant van de leidingen en de teruggooi.

Stap 2 – Het verwijderen van de oude Supply Lines

Installeer de compressie moer en ring op de rand van de nieuwe pijp. U moet de compressie fitting met de draden met uitzicht op de rand van de buis die open is geïnstalleerd. Zodra de compressie moer op de rand van de buis is gemonteerd, kunt u het aanscherpen tot je niet kan draaien het niet meer. Dit zorgt ervoor dat de pijp niet loslaat onder druk van water.

Stap 3 – Het toevoegen van de Compression Nut

Wanneer de compressie moer is aangebracht, voeg wat gezamenlijke samenstelling op de rand van tehe pijp, zodat de klep past op de rand van de buis. U moet voeg dan een andere compressie joint, en dan ben je klaar om te beginnen met het toevoegen van de afsluiter in de toevoerleiding zijn.

Stap 4 – Voeg Joint Compound