hoe baksteen gevelbeplating te installeren

Een baksteen opruimen geeft uw huis een rustieke bakstenen-achtige uitstraling zonder daadwerkelijk gebruik van dure en moeilijk om stenen te installeren. Hoe een baksteen siding moet worden geïnstalleerd is in principe hetzelfde als het installeren van een vinyl gevelbeplating en biedt dezelfde voordelen als duurzaamheid en lage onderhoudskosten. U heeft de mogelijkheid om de bakstenen spooraansluiting op een deel van het huis geïnstalleerd of hebben het gedaan geïnstalleerd op de hele buitenkant. De installatie van baksteen gevelbeplating zal zeker verbetering van het uiterlijk van een huis, waardoor het een waardige home improvement. Hier zijn de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies voor het bakstenen gevelbeplating te installeren.

De eerste stap in het installeren van bakstenen gevelbekleding is om neer te halen wat de bestaande gevelbeplating wordt geïnstalleerd op uw huis exterieur. Om dit te doen, moet u ofwel draai de oude gevelbeplating of trek hem met de muur.

Stap 1 – Verwijder Reeds bestaande Siding

Bepalen hoe de bestaande gevelbeplating werd geïnstalleerd en verwijder deze in overeenstemming met hoe het was geïnstalleerd. Verwijder de bestaande bakstenen gevelbeplating voorzichtig, zodat er geen uw huis exterieur beschadigen.

Stap 2 – Controleer de Buitenkant Wall en het dampscherm

Maak een zorgvuldige inspectie op de gebieden waar het verwijderen van de schroeven werd gedaan. Controleer de waterdamp barrière voor de schade. Buitenmuren hebben doorgaans vochtschermen sinds bakstenen gevelbekleding alleen kan het interieur van uw huis tegen vocht en regen niet beschermen. Inspecteer de dampbarrière gaten en beschadigingen gemaakt op de oude gevelbeplating en te vervangen wanneer dat nodig is.

Stap 3 – Bevestig de Brick Siding

De volgende stap is de stenen gevelbeplating hechten aan het uitwendige huis. Om dit te doen, gelden de bouw lijm op de achterkant van het paneel en lijn de onderkant van de stenen gevelbeplating aan de onderkant van uw huis exterieur. Druk op de bakstenen gevelbeplating panelen om de panelen plakken op de muur. Bij het installeren van de bakstenen opruimen van het huis buitenkant, beginnen aan de onderkant en daarna werk je weg omhoog.

Stap 4 – Bevestig de Brick Siding

Bevestig de stenen gevelbeplating panelen in de buitenmuur door schroeven verzinkt schroeven rond de randen van de stenen gevelbeplating panelen met een boor. Boren van nieuwe gaten wordt niet aanbevolen, in plaats daarvan gebruik maken van de bestaande gaten van de panelen.

Stap 5 – Saw-off Corner Panels

Met een zaag, snijd de randen van de twee stenen gevelbeplating panelen. De ruwe randen moeten worden gladgestreken met behulp van schuurpapier. Lijn de twee hoekpanelen met elkaar en met de baksteenpatronen als richtlijn. Als je klaar bent, gelden bouw lijm waar de plaatranden ontmoeten op de hoeken.

Stap 6 – Caulk

Voor zichtbare schroefgaten en naden in-tussen de panelen, gebruik kalefateren die overeenkomt met de kleur van de steen om de naden en gaten van het blote oog te verbergen. Solliciteer kalefateren en rond de ramen en kozijnen deuren met zichtbare gaten om het binnendringen van vocht in de opstelsporen een minimum te beperken.

Het gebruik van baksteen opruimen verbetert het uiterlijk van een huis en het verhogen van de marktwaarde van ten minste 6%. Zorg ervoor dat u de instructies nauwkeurig opvolgt. Een baksteen opruimen die niet goed is geïnstalleerd, zal de buitenkant esthetiek van uw huis te vernietigen.