hoe baksteen interieur panelen te installeren

Interieur lambrisering is een manier van bescherming van binnenmuren evenals cosmetisch verbeteren van het ontwerp van een huis. Baksteen lambrisering ziet eruit als echte baksteen. Enkele voorbeelden zijn eigenlijk gemaakt van hetzelfde materiaal, maar ze een afgeslankte versie bijgevoegd als panelen. Anderen zijn gemaakt van een materiaal faux, ontworpen om het uiterlijk van baksteen emuleren, terwijl wordt gemaakt van piepschuim of plastic.

Bereid de muren juist voordat u verder gaat met de installatie van de baksteen lambrisering. Hoe u de muren te bereiden zal een direct effect op hoe lang de lambrisering aan de muur zal blijven en de kwaliteit van het werk dat je van tevoren doen. Verwijder alle verf, behang, nagels en deuken van de muur. Vul eventuele gaten en zorg ervoor dat ze zijn flush en niet hobbelig.

Stap 1 – Voorbereiding

Bestrijk de muren met een droge borstel of staalborstel om zich te ontdoen van stof en deeltjes te krijgen. Was de muren met een vochtige doek om zich te ontdoen van overtollige vuil, stof, gips of losse eindjes die zijn achtergelaten door het bereidingsproces te krijgen. Zorg ervoor dat de muren zijn glad en droog.

Stap 2 – The Walls

Meet de hoogte en breedte van de lambrisering en meet vervolgens de muren om te beslissen hoeveel hele panelen past langs elke muur. Markeer het midden van elke muur met een verticale lijn en leg een stuk lambrisering tegen de linker kant van de lijn en de rechterkant. Deze droge run zal aangeven of je een hele panel overblijft aan het eind van elke hoek of dat je nodig hebt om te bezuinigen het paneel zal hebben.

Stap 3 – Het meten van de Paneling

Snijd de gemeten panel stukjes op de gewenste hoogte met behulp van de cirkelzaag. Voor de echte baksteen vindt u een natte zaag met een gemetselde mes nodig. Snijd rond gevormde randen met behulp van een puzzel om uit te spitten de juiste vorm.

Stap 4 – Het snijden van het panel Pieces

Snijd elk paneel op maat en markeer ze allemaal indien nodig, zodat u weet welke gaat waar op de muren. Plak de lijm op de muur met een getande troffel en druk het eerste stuk van het paneel tegen de lijm. Gebruik de houten rol op en neer de lambrisering te drukken tegen de lijm en zorgen voor een goede aankoop.

Stap 5 – Naleving van de betimmering

Speld de hoeken van de baksteen lambrisering met paneel pinnen. Dit is misschien niet nodig of mogelijk zijn, als uw baksteen lambrisering is gemaakt van iets anders dan plastic of piepschuim. Speld de hoeken en op gezette tijden op elke rand. Verberg de pennen waar mogelijk om hun zichtbaarheid te elimineren.

Stap 6 – Pinnen de betimmering

Stap 7 – Afwerking

Veeg de lambrisering met een schone vochtige doek, om zich te ontdoen van de overtollige lijm te krijgen. Borstel vuil weg.