hoe bakstenen vloer te installeren

Bakstenen vloer kan u voorzien van een mooie look in bijna elke kamer in het huis. U kunt ook buiten installeren voor een leuk tintje aan uw terras. Als je gaat naar bakstenen vloer te installeren, wilt u ervoor zorgen dat u weet hoe u het werk goed te doen. Hier zijn de basis van hoe de bakstenen vloer te installeren.

Ten eerste, wil je het gebied waarin je gaat naar de bakstenen vloer te installeren meten. Neem je meetlint en ontvang de lengte en de breedte van het gebied. Vermenigvuldig de twee nummers samen om de exacte vierkante meters van de ruimte te krijgen. Dan wil je ongeveer 10 procent toe te voegen aan dat nummer, zodat u genoeg voor afval zal hebben.

Stap 1: Bepaal hoeveel je nodig hebt

Het volgende ding dat u wilt doen is het plan van de lay-out. Er zijn verschillende patronen die je zou kunnen doen met uw bakstenen vloer. Je kon een rechte lay, een baksteen patroon, of een visgraatmotief onder anderen gebruiken. Het zal meestal in uw voordeel te trekken uit een schema, zodat u kunt zien hoe de vloer zal lay-out als je klaar bent. Breng wat tijd planning, zodat u een goed beeld van wat je wilt bereiken kan krijgen.

Stap 2: Plan van de Lay-out

U krijgt een stevige ondergrond om de stenen vloer hechten aan nodig. Als u een betonnen ondervloer, kunt u deze rechtstreeks op dat. Als u te maken met een houten ondervloer, ga je nodig hebt om een ​​aantal concrete boord neer op de top van het te zetten. Doe een beetje lijm op de onderkant van de betonnen boord houden en nagel het naar beneden om het hout ondervloer.

Stap 3: Bereid de vloer

U zult dan willen bepalen waar je naartoe gaat om te beginnen met het leggen van de stenen vloer. In veel gevallen wil je de stenen vloer te centreren in de kamer. U kunt dit doen door het meten van het middelpunt van elke muur en snapping een krijtlijn in beide richtingen. Dit zal de ruimte in vier kwadranten verdelen en dan kunt u zich richten op een voor een.

Stap 4: Bepaal Startpunt

Op dit punt, kunt u beginnen met het leggen van de stenen vloer. Je moet in staat zijn om een ​​deel van de lijm op de vloer met je troffel. Zorg ervoor dat de lijm glad te strijken met de troffel. Druk vervolgens een baksteen naar beneden in de lijm stevig. Druk nog een steen naar beneden direct naast de eerste steen op basis van uw patroon.

Stap 5: Leg de Brick Flooring

Wanneer je naar de rand van de ruimte, je gaat nodig hebben om bezuinigingen in de juiste afmeting te maken. Meet de grootte van de stenen vloer die je nodig hebt en dan gebruik je natte zaag of een slijpmachine om het stuk dat je nodig hebt gesneden.

Stap 6: Het maken van Cuts

Stap 7: Afronden

Zodra u de bakstenen vloer gelegd, zal u wilt toestaan ​​dat de lijm een ​​nacht drogen voordat wandelen op de vloer.