hoe ballet bars te installeren in uw in-home ballet studio

Ballet bars zijn erg handig als u of uw kind wilt oefenen thuis. Het beoefenen van de basisvaardigheden op een regelmatige basis kan helpen bij het verbeteren van je techniek. Balletbarres moet voor of in spiegels omdat het belangrijk voor dansers te zien en te corrigeren hun bewegingen en houdingen tijdens het uitvoeren van de bewegingen worden geïnstalleerd. Het is ook belangrijk dat je ze in een gebied waar er is genoeg ruimte voor het beoefenen. Afhankelijk van of u wilt draagbare of vaste bars, kunt u besluiten om PVC-buizen, houten balken of metalen buizen gebruiken als ballet bars. Metalen buizen zijn de veiligste.

Bij de beslissing waar het ballet bars plaatsen, vinden een out-of-the-way gebied in uw huis. Je moet ook spiegels voor uw in-home ballet studio. Het ballet bars kan worden geïnstalleerd in de buurt of aan de overkant van hen. Het is belangrijk dat de danser haar lichaam en houdingen ziet, zodat de spiegel groot genoeg om dit toe te staan. In het geval dat de spiegel is door de kamer, zorg ervoor dat niets het zicht belemmert.

Stap 1 – Kies een plaats voor de Bars

Meestal ballet bars moeten worden geplaatst 3,5 voeten van de vloer. Echter, het belangrijkste is dat de danser is comfortabel, zodat u de hoogte dient te beslissen op basis van de hoogte van de danser. Als u meer dan één danser met behulp van de bars en ze zijn van verschillende hoogtes, kunt u altijd installeren nog een ballet bar boven of onder de eerste.

Stap 2 – Bepaal de Hoogte

Meet minstens 3 punten op de muur op dezelfde hoogte, waar u beslist de bar te hebben geïnstalleerd. Markeren met een stift of potlood. Controleer of alle 3 punten zijn op exact hetzelfde niveau. Gebruik de stud finder om studs op te sporen in de muur en markeer minstens één stud. Indien mogelijk, moet u minstens één stud gebruiken om de beugel op te plaatsen. Markeer de plek waar je de schroeven zal boren.

Stap 3 – Markering Screw Holes

Boor gaten in de markeringen waar u wilt om de schroeven in te voegen. Gebruik een boor met dezelfde diameter als de pluggen. Plaats de pluggen.

Stap 4 – Het boren en Muurankers installeren

Metalen wand ankers zijn veiliger dan plastic muurankers. Als u boren in een houten wand, hoeft u niet muurankers, maar je moet langere schroeven te gebruiken.

Stap 5 – Vaststelling van de Beugels

Bevestig de beugels op de gaten en bevestig ze met de schroeven. U kunt de schroeven met een schroevendraaier of de boor vast. Zorg ervoor dat de schroeven goed vast in de muur en dat de beugels niet bewegen.

Stap 6 – Vaststelling van de Bar

Plaats de staven door de ring van de beugels of over de beugels. Bevestig ze met schroeven. Zorg ervoor dat u bevestigen alle schroeven naar behoren en dat het hele ensemble is stabiel.