hoe beadboard kastdeuren installeren

Beadboard kastdeuren niet alleen traditionele kijk op de deuren, maar ook detail en diepte aan hen. U kunt prep uw kasten met behulp van beadboard want het is vrij goedkoop en eenvoudig. U kunt de beadboard om de kleur van de kast te passen verf of u kunt gewoon toe te voegen als ze zijn voor kasten die worden gekleurd zoals het hangt allemaal af van wat je wilt als een eindproduct te hebben. Om de beadboard kastdeuren installeren, volgt u de hieronder beschreven stappen.

Voor persoonlijk gebruik veiligheid

Stap 1 – Meet de deur en Inkoop Beadboard

Vóór de aankoop van de beadboard, het meten van de kastdeur, waar het moet worden toegevoegd. De centimeter zowel de verticale als horizontale meting van het gezicht te nemen. Zodra de metingen in de hand, te beoordelen hoeveel platen nodig zullen zijn om de taak te voltooien en vervolgens de aankoop van de beadboard. Meestal bead platen zijn verkrijgbaar in een primer up vorm. Dit maakt de taak gemakkelijker voor u als u ze niet zal moeten prime.

Stap 2 – Prepping the Doors

Nu, draai de deuren uit de scharnieren en leg ze op een vlakke ondergrond. Verwijder handgrepen zijn bevestigd aan de deuren met een schroevendraaier. Met potlood en om de plaats van de hendels aan de achterkant van de deur. Gebruik nu de klemmen en brengen zij de deuren van het platte vlak. Gebruik schuurpapier en glad het oppervlak van de deuren waar de beadboards moeten worden bevestigd, zodat de oude afwerking geen probleem zal creëren, terwijl de planken worden gelijmd.

Stap 3 – Het snijden en bevestigen de Beadboards

Terwijl het snijden van de beadboards zorg er dan voor dat je het dragen van een veiligheidsbril. Leg de beadboard op de top van het gebied van de kast en het merk en gebruik decoupeerzaag om eventuele extra lengte af te snijden. Houd er rekening mee dat elke beadboard te meten en individueel gesneden zal hebben. Als ze zijn allemaal gesneden met behulp van een standaard lengte, kunnen ze niet goed passen in de omgeving. Zodra de beadboards zijn gesneden, begint het aanbrengen van kleefstof. U kunt toepassen op de achterkant van de beadboards of de inzet van de deur. Breng de lijm royaal. Plaats nu de beadboards op het gewenste gebied en toe te passen grote druk op hen. Verplaats de beadboards op de deur iets naar links en naar rechts, zodat de lijm efficiënter kunnen werken. Ook voor zorgen dat alle randen goed zijn opgesteld. Laat de lijm droog is.

Stap 4 – afdichten en het schilderen van de deur

Toepassen kit één van de deur wanneer de scheuren blijken. Gebruik schuurpapier om het gebied te glad als het eenmaal droog is. Pas vervolgens verf de deuren met behulp van een kwast. Het hangt volledig af van u of u de verf aan te brengen of niet.

Stap 5 – Het installeren van de Beadboard Kastdeuren

Zodra alles volledig droog is, verwijder de klemmen en zetten de deuren. Gebruik langere schroeven en scharnieren nu sinds de beadboards een aanzienlijke breedte om de deur te kunnen hebben gegeven. Gebruik een schroevendraaier en zorgvuldig plaats de schroeven op de gebieden gemarkeerd met potlood eerder. Deze stap de installatie van de beadboard kastdeuren voltooid.