hoe bestratingsafwerkmachines stenen installeren over een kolom

Een fundamentele column op uw huis kan gemakkelijk worden gedekt door het installeren van bestrating stenen, die effectief de kolom met een nieuwe, meer in het oog aantrekkelijk bestrating stenen muur zal verbergen. Het verfraaien van de bestaande kolom op uw veranda voor uw huis kan werken om uw huis aantrekkelijker door verfraaiing van uw huis ingang manier. Zorg ervoor dat er geen diepere probleem op het spel staat in uw oude columns alvorens over te gaan tot de installatie. Deze taak lijkt misschien een beetje ontmoedigend op het eerste, maar de gemiddelde huiseigenaar kan deze job gemakkelijk te bereiken binnen een kwestie van uren, afhankelijk van de grootte en het aantal kolommen die u van plan bent te verdoezelen.

Begin met het schoonmaken van de bestaande kolom. Gebruik een staalborstel en schroot uit alle losse puin en gebruik vervolgens de hogedrukreiniger om het reinigen van de rest van de weg. Tijdens deze stap, als u een aanzienlijke schade aan de kolom merken dat je kan hebben om uw plannen te veranderen, omdat een groter probleem aanwezig kan zijn, en die het zou geen oplossing voor het probleem te ondersteunen.

Stap 1 – Maak de kolom

Wikkel de gehele bestaande kolom met glasvezel lat. Snijd het om exacte afmetingen met een scherp mes en zet het vast met gegalvaniseerde dakbedekking nagels, en zorg ervoor dat een spijker te plaatsen om de zes inches. Dit geeft de mortel een stichting te houden aan, waarbij de bestrating stenen een drager te beveiligen aan geeft.

Stap 2 – Wikkel het Column

Meng de mortel met water in een emmer of kruiwagen, volgens de instructies op de zak, tot je een pasta-achtige mengsel. De mortel op de glasvezel lat, en zorg ervoor dat een dun laagje gelijkmatig verdeeld over alle gezichten van de bestaande kolommen. Terwijl de toepassing gebruikt de rand van het cement troffel zodat uitmaakt kleine lijnen die gedurende de grondlaag.

Stap 3 – Breng Mortel

Met een natte zaag elke bezuinigen, begint de bestrating stenen één rij tegelijk installeren. Toepassen mortel alle randen van de bestrating stenen en druk ze stevig samen als de nieuwe muur te bouwen. Zorg ervoor dat u voldoende overlap te laten op de buitenste randen mogelijk te maken voor de volgende kant in de bestrating stenen muur correct worden samengevoegd.

Stap 4 – Installeer Paver Stones

Dit is waar je beslissen hoe je wilt om het ontwerp voor de nieuwe kolom muren vormen. Bij het installeren van de rijen boven de starter rij ervoor te zorgen dat de gewrichten niet overeenkomen, anders wordt de sky is the limit over hoe u besluit om een ​​stuk samen snijd de bestrating stenen om de nieuwe uitstraling aan de buitenkant te vormen. Of je besluit om verschillende kleuren, verschillende ontwerpen te gebruiken, of zelfs de bestrating stenen geëtst na het voltooien van de basisinstallatie is hetzelfde.

Stap 5 – Design

Het installeren van bestrating stenen over de top van een oude bestaande kolom is een gemakkelijke taak dat de gemiddelde huiseigenaar kan bereiken. Paver stenen zijn veel meer in het oog aantrekkelijk, en zal extra stabiliteit toe te voegen aan de structuur die de bestaande kolom steunt.