hoe boottrailer stapelbed glijders installeren

De boot trailer stapelbed glijdt een belangrijke rol spelen. Normaliter boten krijgen pitting, door de reactie van zout water op het hout uitloging door hun tapijt. Dit tast ook het aluminium. Je moet de boot te isoleren van het tapijt, door het installeren van de trailer stapelbed glijders. De glijders kan worden gemonteerd over de bestaande stapelbed, en zijn bevestigd met roestvrijstalen schroeven met hen. De glijders zijn in stroken van marine grade polymeren met gewenste breedte en dikte, tot negen voet lang. De stapelbedden glide strips kunnen worden geboord, verzonken en direct toegepast over de versleten tapijt.

Meet de lengte van de kooi glijders vast te stellen. 2 gesneden stukken om de gemeten lengte overeenkomen met de polymeerstroken. Vaak is de 4 stapelbedden trailers hebben 4 stapelbedden glijders. 2 daarvan zijn langer lopende, onderaan vast, terwijl de 2 kortere worden bevestigd op de bovenzijden.

Stap 1: Het snijden van de lengte van de glijders

Plaats een nieuwe stapelbed glijden strip op de steunen van de aanhangwagen en klem het daar. Markeer de posities. Boor 1/4-inch gaten voor de vaststelling van de bouten. Boor een gat naast de eerder geboorde gat om een ‚Äč‚Äčlangere opening, zoals een sleuf, bij de ingang van elke bout, in de lengte op het bord te vormen. Deze sleuven kan de raad van bestuur te bewegen als het buigt.

Stap 2: Het boren van de gaten voor de bouten

Met een 1/4-inch boor en verzonken hoofd, ruimte te maken voor de moeren op de top van de sleuven, voor de bouten in het stapelbed glijders, gelijk met de bovenzijde van het bord. Verzinken wordt voorkomen dat de moeren van het tapijt scheuren of schade aan de onderzijde van de boot. Maak verzonken slots over elke sleuf.

Stap 3: Counter Sinking voor Bouten

Bevestig de glijders met verzonken roestvrijstalen bouten en moeren. De noten moeten zitten in de toonbank te zuigen slots. Draai de bouten met sleutel en stopcontacten.

Stap 4: Bevestiging van de glijders