hoe bouwkundige constructie te installeren op een zadeldak

Het installeren van een bouwkundige constructie op een zadeldak klinkt moeilijk, maar met de juiste gereedschappen en een beetje tijd, kunt u het heel gemakkelijk doen in een weekend. Een bouwkundige constructie is te construeren, dat betrekking heeft op de onderzijde van de dakrand overhang op uw dak. Het installeren van een zachte zal de framing balken en alle kabels of leidingen lopen in de dakrand te verbergen. Hieronder is een lijst van instrumenten die voor het installeren van een houten koof, samen met de stappen die nodig zijn voor de installatie, het gebruik van een houten koof constructie nodig zullen zijn. Andere beschikbare materialen zijn stucwerk, metaal / aluminium (zoals gevelbekleding), vinyl en gipsplaten.

Meet de totale omtrek van uw daklijn aan de dakrand van hoek tot hoek. Schrijf dit getal naar beneden. Meet vervolgens opnieuw, maar noteer de lengte van elke zijde van hoek tot hoek. Meet de diepte van de bouwkundige constructie uit buitenrand van de dakrand aan de buitenwand.

Stap 1: Meet

Zodra u de metingen zijn genomen, is het tijd om te beginnen met het maken van uw bezuinigingen. Aangezien uw huis is waarschijnlijk niet uniform helemaal rond, nummer aan weerskanten op uw tekening. Dan, als je elk stuk te snijden, te schrijven over de kant die niet zichtbaar is welke kant het gaat en wanneer aan die kant het gaat. Zorg ervoor dat u niet vergeten om de hoeken van 45 graden hoeken gesneden voor een meer afgewerkte look.

Stap 2: Snijd de Material

Voor lange gebouw zijden, het is veel gemakkelijker om het materiaal te snijden in kortere lengtes. Lengtes van 4 voeten zal veel gemakkelijker te hanteren wanneer op een ladder door uzelf dan 8- of 10-voet secties.

Stap 3: Prefit

Als een middel van het controleren van uw metingen, controleer elk stuk je hebt net tegen elkaar snijden om ervoor te zorgen dat ze een uniforme en trim als nodig is voor uniformiteit. Non-uniformiteit van uw project een lukrake look te geven.

Stap 4: Voer Final Assembly

Zodra u zeker dat uw stukken de hele wedstrijd en op de juiste past hebt gemaakt, is het tijd om de uiteindelijke installatie uit te voeren. Begin in een hoek van uw huis en werk je weg rond, met behulp van de boor of elektrische schroevendraaier om een ​​houten schroef twee keer zo lang rijden als het materiaal is dik door de koof materiaal en in de gevel op elke hoek van het stuk en een in de midden. Elk stuk van de 4-voet lengte moet een minimum van 6 schroeven in hebben. Blijven werken via deze weg totdat u helemaal rond het huis zijn gegaan.

Het installeren van een bouwkundige constructie in een zadeldak is meer tijd in beslag dan moeilijk. Het hebben van een vriend helpen u de stukken vast te houden terwijl u installeert zal dingen te versnellen, maar dit is een project dat door een persoon met de juiste tools kunnen worden afgerond.