hoe buitendouche armaturen te installeren

Met buitendouche armaturen betekent dat u vuil of pollen te spoelen in plaats van dan het nemen van het binnenshuis. Daarnaast is de douchekop is een geweldige manier om de zorg voor jonge zaailingen, waardoor ze een lichte “regen” elke middag om een ​​snelle groei te bevorderen.

In de meeste gevallen wordt een buitendouche kop geplaatst 7-8 voet hoog. Voor toepassingen die alleen koud water te gebruiken, kunt u zelfs gebruik maken van een eenvoudige, volledig metalen douchekop. Schaf genoeg PVC pijp te lopen vanaf het dichtstbijzijnde slang bib (kraan), en vergeet niet om een ​​lijst van de verschillende aansluitingen nodig maken. Op de paal, zult u 2, 90 graden koppelingen, een 45 graden koppeling, en een drie-weg, of “T” koppeling nodig. U vindt er ook een klep nodig, maar een simpele draai-type PVC klep voldoende zal zijn. De definitieve koppeling die nodig zijn voor de douche pole is een “mannelijk” schroefdraad pijp koppeling, om de douchekop te bevestigen.

Stap 1 – De lay-out

De geul voor een buitendouche kraan moet minstens 6 inches diep, maar het is veiliger om naar een daling van 12 tot 18 inch. Omdat de lijn kan worden verbroken, winter bevriezen geen probleem, maar het is belangrijk om diep genoeg zodat niet onbedoeld graven in de buis.

Stap 2 – schillen

Stap 3 – Installeer een Ondersteuning Column

Stap 4 – Installeer de Pipe

Stap 5 – Installeer de Shower

Stap 6 – Winter Aftappen