hoe concreet oprit straatstenen installeren

Het installeren van betonnen oprit straatstenen is een goedkope en eenvoudige klus als je plannen, voorbereiden en meten voordat u begint met werken aan uw geselecteerde gebied.

Meet het oppervlak tot 1 voet overlap ten de rand van elke zijde. Rekening houden met de schuine afstand van gebouwen of bouwwerken te water opbouw op de basis te voorkomen. Krijg een geschatte kosten en de hoeveelheid van klinkers bij uw leverancier. Zorg ervoor dat u overwegen kleur, stijl en vorm van tegels en hoe ze zullen mengen of verenigbaar zijn met uw het modelleren en de architectuur van uw huis.

First Things First

Als een oprit gaat om het autoverkeer te ondersteunen, graven een basis foundation ongeveer 11 inches diep. Met behulp van grind of steenslag en een compactor (deze kan gehuurd worden voor grote opdrachten), compacte een laag grind of steenslag ongeveer 5 “dik. Water en een andere laag toe, verdichten elke totdat je basis is 3 1/2 inch van de niveau van de afgewerkte kwaliteit die u wilt. Controleer of u een voortdurende helling weg van uw structuur hebben vastgehouden met een snelheid van ongeveer 1/4 inch voor elke voet van de straatstenen. Constant gebruik van een niveau zal een juiste helling te verzekeren. gebruik ofwel beton, hout of PVC om de randen van uw straatstenen te houden. Deze zijn eenvoudig en snel ge├»nstalleerd zal duren en kan zelfs accent te geven aan uw straatstenen. Leg een bed van zand ongeveer 1 inch diep en 12 inch breed. Verdeel het zand gelijkmatig elimineren lage plekken. Twee 2 x 2 platen multiplex geplaatst op de top van het grind zal u toelaten om te knielen op terwijl je werk je weg over de gravel.

de Base instellen

Begin met het leggen straatstenen op de top van uw helling, bij voorkeur in een hoek. Werken van links naar rechts en werk je weg over de top, in een poging niet tot het grind funderingslaag verstoren. Houd alle gezamenlijke lijnen recht en, indien nodig, gebruik maken van een chalked snaar knapte langs de straatstenen om rechte lijnen te verzekeren. Met behulp van spacers van 1/8 inch en de ruimte hen aan alle vier zijden van de straatstenen zoals u ze lag in zijn plaats. Zodra u het einde van een rij te bereiken, snijd het einde straatstenen naar de algemene patroon past. Dit moet gebeuren met een speciale diamantblad zaag. Hoewel het niet wordt aanbevolen, kunt u een hamer en beitel aan straatstenen te snijden, maar tenzij je hebt meer straatstenen dan je nodig hebt, is dit geen goed idee.

Installeer straatstenen

Gebruik een rietje of vrijheidsbenemende bezem naar de top van de straatstenen te vegen. Vervolgens verspreid zand over de toppen van de tegels en vegen in de 1/8-inch scheuren tussen de straatstenen. aanstampen voorzichtig naar beneden de straatstenen met de compactor en verspreid meer zand tussen de scheuren. Ga door met dit proces tot de kieren tussen de straatstenen zijn gevuld met een lichte heiligen. Mogelijk moet u dit gebied van water en voeg meer zand als het zand tussen de straatstenen blijft om zich te vestigen.

afwerking