hoe covers voor uw kussens breien

Door breien eenvoudige covers voor kussens kun je nieuwe gepersonaliseerde accessoires voor stoelen, banken en bedden te creëren. Garen beschikbaar is, is een zo veel verschillende kleuren en texturen die je alleen beperkt door uw verbeelding. U zult het samenstellen van je worp kussensloop in twee stukken en dan stikken ze samen zodra het kussen is geplaatst.

Om de dekking voor uw kussens te beginnen, wil je naar het startpunt die zal worden 20 steken en 26 rijen peilen, voor elke 4 inch breed, met afwisselend steken. U zult de goede kant breien en averecht aan de verkeerde kant van het werk. Dit zal alle lussen uit het zicht te houden als je eenmaal je sierkussens monteren. Av is de term die wordt gebruikt om de binnenkant van het werk, het deel van het stuk dat niet zichtbaar is tenzij binnenstebuiten gekeerd beschrijven. Hier steken zijn verborgen in alle soorten naaiwerk.

Stap 1 – De Pattern

De tricotsteek bestaat uit een afwisselend breien rij en averecht rij als je verder gaat. U zult werpen op 70 en werken een duim in tricotst. Dit patroon zal blijven rij na rij zoals je ziet meer van het stuk komen samen voor uw kussens.

Stap 2 – tricotsteek voor 1 Inch

De eerste inch is in tricotst stijl steek, die dan zou moeten veranderen om een ​​kousenband steek voor twee duim. Een kousenband steek wordt gedaan door te knopen of elke rij kabbelende als je gaat. Uw kussens zal het resultaat van deze steken in een geweven verschijning te onthullen zodra ze zijn voltooid.

Stap 3 – Ribbelst voor 2 inch

Je zal dan afwisselend de twee steken voor de rest van het werk, door te gaan 3 inch tricotsteek, en vervolgens 2 inches van ribbelsteek. U kunt deze techniek gebruiken om kussens of Shams dekken en voeg een uniek gevoel voor kleur en textuur in elke kamer in uw huis.

Stap 4 – Wissel de Steken

Ga verder met tricot nog eens 3 inch en over te schakelen naar kousenband voor 2, en de afwerking van de rij met een duim van het tricot weer. Zodra u het einde van de rij te bereiken, kant af en weven van de uiteinden te ontrafelen en de vrijheid te voorkomen dat bij het verplaatsen naar de volgende rij. U wilt uw twee afgewerkte stukken te blokkeren tot 14 inch meten plein, gebruik je kussen als een graadmeter voor je werk dimensionering als je gaat.

Stap 5 – Finish Rijen

Zodra je dit hebt gedaan en maakte twee 14 inch stukken, erachter te komen welke zijkanten en textures je het meest en leg ze samen. Gebruik je werken en garens naald om de twee delen aan elkaar te naaien aan drie kanten. Eenmaal voltooid, plaatst u uw kussen en naai de resterende kant dicht. Je hebt nu een hebben een nieuwe en kleurrijke toevoeging aan uw woonkamer, studeerkamer of studeren.

Stap 6 – Sluit de Pieces Together