hoe de uitstoot van fans te installeren

Greenhouse fans zijn bijna een must-behoefte element van elke kas. Als u een fervent tuinier, een serieuze hobbyist of een landbouwer, dan weet je het belang van kassen. Het creëren van een kas zal uiteraard verbreed uw groeiseizoen. U kunt het groeiseizoen begint eerder in het jaar door het planten van zaden zullen zijn en u zult uw groenten en fruit oogsten en in de herfst maanden. Voor een optimaal klimaat in uw kas, zorg ervoor dat je kas fans te installeren op de juiste plaats en gebruik de juiste afstand tussen de fans. Hier is een how-to guide voor het installeren van de uitstoot fans.

neem voorzichtig een kijkje nemen op uw kas. Meet de lengte, breedte en hoogte. Op papier, beginnen om de uitstoot van fans op basis van de hoeveelheid lucht die je nodig hebt om circuleren lay-out. Een eenvoudige wiskundige vergelijking kan worden toegepast op het aantal fans u nodig achten.

Stap 1 – Review Uw Greenhouse

De plaatsing en het aantal broeikasgassen fans is afhankelijk van welk deel van de wereld waarin je leeft. Als je in een gebied dat lijdt aan strenge koude weer, zal je bloedsomloop behoeften anders dan die in een gebied dat milde winters heeft wonen. Aan de andere kant, als je in een deel van de wereld dat extreme hitte geniet in de zomermaanden woont, zul je verschillende behoeften dan iemand die is blootgesteld aan een koeler zomerseizoen hebben. Wees je bewust van beide uitersten bij het ontwikkelen van uw plan voor de uitstoot van fans. Om aan de behoeften van zowel de winter en de zomer maanden te ontmoeten, te kopen zowel single speed en dubbele snelheid uitlaat fans.

Stap 2 – Houd rekening met de seizoenen

Kies een of meer ventilatoren. In de aankoop van kas fans, op zoek naar degenen die lamellen hebben. De lamellen zal het warmteverlies dat wordt veroorzaakt tijdens de wintermaanden te beperken. De meeste fans kas komen voorgemonteerd en klaar om te installeren in uw kas. Overweeg de aanschaf van een gegalvaniseerde kas fan als u zich in een hoge luchtvochtigheid regio.

Stap 3 – Purchase Greenhouse Fans

Geef je mening over het diagram u trok in Stap 1. Zoek een opening of een locatie in uw kas dat het broeikaseffect ventilator of ventilatoren kan ondersteunen. Het gebied moet gelijk zijn aan gewenste opening van de ventilator zijn. Geef je mening over de instructies en aanbevelingen van de fabrikant voor de locatie. Dit zal helpen bij het bepalen van de beste plaats voor een optimale werking.

Stap 4 – Bepaal de locatie voor Fan

Nadat u de ventilator en de bijbehorende thermostaat hebt geïnstalleerd, draad een schakelaar direct naar de thermostaat. Investeren in een draadloze afstandsbediening. Dit geeft u toegang tot uw thermostaat en de ventilator op afstand in uw huis of op een andere locatie door de kas te geven.

Stap 5 – Wire een Switch