hoe de vogels te houden van nesten onder dakpannen

Afgezien van de bomen, de vogels hun nesten maken ook in allerlei daken, in het bijzonder dakpannen. Wanneer vogels besluit om uw buren worden ze stoppen met heel schattig. Hun onophoudelijke getjilp en lawaai, hun te laten vallen dat de hele plaats bedekt en maakt een puinhoop, en het feit dat ze drager zijn van parasieten zoals wormen en mijten zijn reden genoeg om stappen te ondernemen om te voorkomen dat de vaststelling van hun nest onder uw dak. Vogels houden van te nestelen en hun jongen onder het pannendak verhogen, verberg het voedsel dat ze er mee en maak een puinhoop. De volgende zijn een paar tips over hoe om vogels te ontmoedigen nestelen onder uw tegel dak en de ingrediënten die je nodig hebt voor dit project.

Verzamel wat er beschikbaar is in uw huis, zoals een blikje, een oude taart tin of aluminiumfolie. Met scherpe schaar knippen het aluminium in reepjes. Neem deze bereide strips en bind ze rond de randen van uw tegel dak. Dit werkt als een afschrikmiddel voor de vogels die niet graag de schittering uit de aluminium en zal uw dak met rust laten.

Stap 1: Maak aluminium strips of Pieces

Het is een goed idee om een ​​aantal nep-beelden als kat of uil cijfers te krijgen en hang ze rond uw tegel dak samen met uw aluminium strips. Vogels die willen een huis in uw dak te maken zullen worden ontmoedigd om de vaststelling van hun nest er omdat het dier cijfers die u hebt opknoping.

Stap 2: Hang Fake Cijfers

Crush chili pepers en voeg ze toe aan een glas water. Laat het mengsel in de zon voor twee dagen tot het wordt gefermenteerd. Giet het mengsel in een lege spuitfles en spuit de hele pannendak. Als er een nest, spuit de chili mengsel in de buurt van het. Zeer binnenkort zullen de vogels van het dak te verlaten en weg te vliegen, omdat ze de geur van chili pepers haten.

Stap 3: Crush Chili Peppers

Maak harde geluiden dat zal schrikken de vogels als ze in het proces van het opzetten van een nest onder uw dak. Er zijn commerciële producten beschikbaar die verrekening vogel alarmen om bang te maken en te ontmoedigen de vogels maar dit werkt voor een beperkte tijd, waarna de vogels wennen en het maakt ze niet meer lastig vallen.

Stap 4: Discourage met luide geluiden

Koop vogelnet van uw lokale tuin leveranciers en hebben betrekking op de gebieden die het meest vatbaar zijn voor nesten zijn. Dit gaas wordt voorkomen dat de vogels passeert door en is gemakkelijker te gebruiken dan hout of metaal. Het netwerk zal niet vangen van de vogels, maar alleen voorkomen dat ze het krijgen van die gebieden waar je niet wilt dat ze nesten bouwen. Zodra ze worden ontmoedigd zullen zij uw dak met rust laten en verder gaan. Zorg ervoor dat u alleen specifieke vogelnet, niet een ander soort die niet veilig voor de vogels te kopen.

Stap 5: vogelnet is een optie