hoe deel te nemen schuim kroon vormen stukken

Foam kroonlijst is een manier om het verbeteren van uw interieur. Kroonlijst past om de bovenste rand van uw muren om een ​​aantrekkelijke functie te creëren en verdelen het plafond van de muren.

Meet de lengte van het stuk dat u nodig heeft. Doe dit door de lengte van de spleet van de ene wand naar de andere. Meet de lengte van het schuim kroonlijst, alsmede stukken te passen.

Stap 1 – Voorbereiding

Snijd een vijfenveertig graden binnen hoekverbinder aan beide uiteinden van het eerste stuk schuim kroonlijst. Het ene uiteinde zal gaan in de hoek en overeenkomen met de bijbehorende stuk die uit dezelfde hoek. Het andere uiteinde zal de aan te sluiten voor het volgende stuk.

Stap 2 – Montage

Snijd het tweede stuk met een vijfenveertig graden aan te passen en een ontmoeting met het eerste stuk. Dit zal een slip gewricht, dat enigszins overlappen te verbergen de verbinding beter dan een rechte snede te maken.

Stap 3 – Deelnemen

Spread lijm op beide randen waar de join is, en bevestig ze. Verspreid meer lijm op de achterkant randen, zodat het stuk kan hechten aan de muur en het plafond.

Stap 4 – Adhesive