hoe drain tegel te installeren

Als u water in uw kelder hebt gemerkt, kan het een goed idee om te installeren of te upgraden van uw huis drain tegels te zijn. Overtollig water ondergronds zal natuurlijk sijpelen door middel van een kleine, ongemerkt scheurtjes in uw kelder. Drain tegel zal dat water een betere plek om te gaan geven;. Drain tegel wordt het best geïnstalleerd onmiddellijk na de voettekst van het nieuwe huis is compleet, maar het is mogelijk om te installeren op een afgesloten huis, ook.

Graven de voettekst kan moeilijk zijn, die daarom best onmiddellijk uitgevoerd na het voltooien van een voettekst. Als het mogelijk is, huren graven apparatuur uitdrukkelijk voor dit soort werk, of je kunt eenvoudige schoppen en schoffels te gebruiken.

Stap 1 – graven om de voettekst

Wanneer u de voettekst te bereiken, graven om 5 of 6 inch langs de zijkant van het. Dit zal onder het niveau van uw kelder verminderen van de grondwaterspiegel (het niveau van de verzamelde water ondergronds).

Stap 2 – Leg uw afvoer Tile

Drain tegel is in wezen gloeiend met perforaties of gaatjes in de top. Als je niet kunt vinden afvoer tegel, of het is niet binnen uw prijsklasse, dan kunt u gaten door PVC pijp boren.

Stap 3 – Leg uw Grind

Uw drain tegel moet ongeveer 4 inch of zo in diameter. Leg deze tegel in de geul gegraven naast uw voettekst, met behulp van hoekstukken om te navigeren rond uw huis. Breng afdichtmiddel om zeker te zijn dat er geen lekken binnen elke verbinding.

Stap 4 – Leg uw Gravel Cover

Bedek uw afvoer tegel met ten minste 3 voet van een soort filtermedia, zoals door gewassen grind 1 tot 1 ½-inch groot. De losse ruimte tussen het grind zal het water een eenvoudig neerwaarts pad te volgen, in plaats van zijdelings het reizen in uw stichting muur te geven.

Stap 5 – Water Outlet

Indien mogelijk extra drainage, vul de geul tot binnen 18 inches van het oppervlak.

Nadat u de rest van uw geul met vuil te vullen, zijn er vele fluffed en losse vuildeeltjes (genoemd slib) die gemakkelijk hun weg kunnen maken van uw grind en in uw afvoer tegel met de waterafvoer. Als dit gebeurt, zal het uw systeem verstoppen en zijn bijna onmogelijk op te lossen. De oplossing is een onverharde cover, iets poreus waarmee vocht door te sijpelen, maar niet het slib. Dakleer is een goed materiaal te gebruiken.

Bedek uw grind met dakleer, en vervolgens in de rest van uw geul met vuil te vullen.

Het water dat uitmondt in uw systeem zal enige plek om te gaan nodig hebben. Als de installatie van uw drainagesysteem uzelf, uw beste inzet is om uw afvoerbuis buurt blijven van uw huis en aan een oppervlak locatie. Echter, dit werkt alleen als je woont op een heuvel, omdat het afhankelijk is van de zwaartekracht om het water te verplaatsen.

Uw andere optie is om een ​​carter pomp installeren in uw kelder. Een dompelpomp is een gat in de vloer toonaangevende enkele meters onder de stichting met een machine om het water eruit te pompen. Laat uw afvoerleiding leiden tot de dompelpomp voor een waterafvoer.

Stichting drainagesystemen zijn niet bijzonder eenvoudig te installeren. Voordat u begint, is het een goed idee om te overleggen met een professionele om zeker te zijn van de beste manier van handelen.