hoe droog-backed veerkrachtige tegels, deel 1 installeert

Dry-backed veerkrachtige tegel is een zeer duurzame vloerbedekking optie die ziet er geweldig uit als het eenmaal is geïnstalleerd. Als u op het punt om de tegel zelf installeren, moet u de fundamentele proces van hoe het werkt te begrijpen en over het juiste gereedschap voor de job. Hier zijn de basis van hoe de droge-backed veerkrachtige tegel te installeren.

Begin met de voorbereiding van de grond voor de installatie. Als u een betonnen ondervloer, zorg ervoor dat het is volledig vlak en glad. Als er een aantal onvolkomenheden in de vloer, gebruik maken van self-nivellering verbinding om het zelfs uit. Als u een houten ondervloer die niet waterpas of glad, moet u 1/4-inch onderlaag te installeren. Dit kan worden gedaan met behulp spijkerpistolen en spijkeren neer de multiplex ondervloer.

Stap 1 – Voorbereiding van de oppervlakte

Om de tegel goed in de ruimte te installeren, moet u een aantal referentie-lijnen maken om door te gaan. Om dit te doen, gebruik maken van een krijtlijn en uw meetlint. Neem meetlint en bepalen waar het midden van de wand in beide richtingen. snap dan een krijtlijn in beide richtingen. Dit zou vier gelijke kwadranten in de kamer te vormen.

Stap 2 – Reference Lines

Je moet zeer waarschijnlijk besteden een beetje tijd het bedenken van een ontwerp voor uw vloer. Hier krijg je een stuk papier en een pen en teken een diagram van de kamer. Door het uitgeven van een beetje tijd in voorbereiding, wordt u mogelijk in staat zijn om wat tijd te besparen wanneer u beginnen met het installeren.

Stap 3 – Design

Voordat u daadwerkelijk begint met de installatie, is het een goed idee om een ​​aantal van de tegels uit te leggen om te zien hoe ze eruit zien. Begin het leggen van tegels in het midden van de kamer in een van de hoeken van de krijtlijn kruispunt. Brei dan je weg uit de richting van de muur. Leg een van de kwadranten, zodat u kunt zien hoe het eruit zal zien als je klaar bent. Zorg ervoor dat u voorzichtig zijn met de tegels zijn tijdens dit proces, zodat u geen krassen of breken ze.

Stap 4 – Dry Fit Tiles

Zodra u een aantal van de tegels aangelegd, kunt u vinden het nodig om een ​​aantal aanpassingen aan te brengen. Er zijn veel verschillende patronen en ontwerpen die u kunt gebruiken bij het leggen van dit soort tegel. Wilt u misschien een baksteen patroon, een dambordpatroon met twee kleuren, of een andere vorm van het ontwerp te gebruiken. Tijdens deze fase is de tijd om rond te spelen met de stukjes en zien wat het beste lijkt. Zodra je uit de lijm, is het meestal te laat is om het ontwerp te veranderen. Op dat moment zal de lijm relatief snel drogen en je wilt niet te hebben om de vloer te veranderen nadat u al verspreid het uit.

Stap 5 – aanpassingen maken