hoe dubbele beglazing schuiframen te installeren

Op zoek naar wat extra geluids- en warmte-isolatie? Kijk niet verder dan de onderstaande stappen over hoe om dubbele beglazing schuiframen te installeren.

Deze ramen bieden grote voordelen voor zowel u en uw huis. Ze helpen met lawaai controle, warmte-isolatie, en zal u ook een groter gevoel van veiligheid te geven met hun lock-in stijlen. Volg de onderstaande stappen om te helpen bij het invullen van deze heilzame project met gemak.

Stap 1 – Neem de Sash Out

Ten eerste wil je de sjerp te verwijderen door nieuwsgierige van de aanslagen, die de onderkant van de voorzijde sjerp lijstwerk zijn. Snijd rond de verf langs de verbinding met je mes, en tik op de sjerp met een hamer totdat het genoeg om het te verwijderen los. Nadat u de kast hebt verwijderd, trek dan de onderste vleugels voorzichtig om niets te beschadigen. Volg dan met de bovenste sjerpen. Verwijder de snoeren en een knoop in hen. Door dit te doen wordt voorkomen dat ze afglijden naar het gewicht zakken.

Stap 2 – Take Away The Parting Beads

U wilt het nu zichtbaar zakken rond de gewrichten te verwijderen voordat u naar de volgende stap.

Stap 3 – Verwijder de Gewichten

Voorzichtig wrikken met een koevoet en plamuurmes, nieuwsgierige het afscheid kralen uit de groeven.

Stap 4 – te ontdoen van de beschadigde

U wilt het gewicht knoop los te maken en verwijder het gewicht voorzichtig het gebied of jezelf niet te kwetsen.

Stap 5 – Balance it Out

U wilt hakken uit beschadigde hout of zacht hout. Maak dan gebruik van een epoxy primer om opnieuw te doen deze gewrichten. Na de epoxy sets wil je zand elke oneffen oppervlakken voor een gladdere afwerking.

Stap 6 – Re-hang de Top Sash

Stap 7 – Vervang het afscheid kralen

Epoxy duurt meestal ongeveer 20 minuten om volledig te zetten. Het verlaten van het gaan voor een beetje langer zorgt voor een goede set-up.

Met behulp van een weegschaal wegen de gewichten en de vleugels. Het is zeer belangrijk dat deze twee items zijn gebalanceerd. U kunt lood gebruiken aan te passen indien nodig.

Trek de onderkant snoeren zodat het gewicht komt bij de doos top. De kabels moeten zich door de katrollen en uit de zak. Bevestig het snoer aan de box frame.

Bevestig het afscheid kralen, en sluit eventuele lacunes gevonden met kalefateren. kalefateren decorateur is verkrijgbaar bij uw lokale hardware winkel. Met behulp van deze vorm van kalefateren laat uw project mix in een beetje meer dan het gebruik van originele kalefateren.

Bevestig het onderste sjerp met dezelfde stappen die u voltooid wanneer je opnieuw hing de top sjerp.

Stap 8 – Re-hang Bottom Sash

Stap 9 – Double controleren

Double check om ervoor te zorgen dat alle sloten en vangsten zijn uitgelijnd en goed werkt.

Dubbele beglazing schuiframen zijn een geweldige aanvulling op elk huis om vele redenen. U hebt zojuist een project dat u vele voordelen zal opleveren afgerond. Stand terug en zich vergapen aan het werk dat je zojuist hebt voltooid.