hoe dubbele roller kabinet vangsten installeren

Er zijn veel verschillende soorten kabinet vangsten, maar dubbele roller vangsten behoren tot de meest populaire, omdat ze zijn goedkoop en vrij gemakkelijk te installeren. Ze zijn groot in gebieden die een meer veilige greep kabinet kan nodig zijn als gevolg van aardbevingen en dan kan zelfs van pas komen als het voorjaar slijt op uw zelfsluitende scharnieren, omdat ze een goedkoper alternatief voor het vervangen van de scharnieren zelf. Hier is een snelle how-to voor het toevoegen van deze hardware om uw kasten.

U wilt de vergrendeling naar kastinhoud worden bevestigd, tegenover de deurscharnieren en relatief dicht bij waar de handgreep op de deur (dat wil zeggen, of de schuif dichter bij de bodem, u wilt de vangst te zijn ). Houd de vangst, waar je hebt besloten om het te plaatsen, gebruik dan het niveau om ervoor te zorgen dat het recht, en gebruik dan een potlood om de hoeken te markeren en / of schroefgaten. Als je een vangst installeert op meer dan een kast in een keer, dat is waarschijnlijk, zorg ervoor dat ze line-up en consistent op elk een.

Stap 1 – Mark Catch Locatie

Zodra je hebt je markeringen gedaan, verwijder de vangst en inspringen het schroefgat markeringen met een priem. Op deze manier, de schroeven zijn minder waarschijnlijk te glijden, terwijl je de vangst bent veiligstellen.

Stap 2 – Bevestig de Catch

Line je inhalen met de schroefgaten en markeringen opnieuw en steek een van de schroeven die bij de vangst hardware kwam. Als er geen opgenomen, moet u het juiste formaat op uw eigen te kopen. Breng uw hardware en praat met een lokale hardware winkel associate als u hulp nodig het bepalen van de grootte.

Stap 3 – Mark Strike Locatie

Controleer de vangst met het niveau weer als het eenmaal is met schroeven vastgezet alleen maar om veilig het is goed geïnstalleerd zijn.

Het maken van deze merken kunnen vrij lastig, omdat de vangst is binnenkant van de deur zijn. Probeer met behulp van een meetlint om de exacte locatie van waar de speer staking zal voldoen aan de rollen te meten, het creëren van een lichte markering op de kast frame in potlood dat kan worden gewassen. Gebruik dan je heerser over te dragen van een merkteken dat de deur toen de deur gesloten is. Dit teken zal dienen als leidraad voor waarbij het midden van de staking zal zijn.

Plaats de staking over de markering, voering it up, en markeer de schroefgaten eens meer met je potlood en vervolgens uw priem. Lijn de staking met de merken en zet hem vervolgens naar de deur. Voer een paar testen met de deur om ervoor te zorgen het correct functioneert.