hoe een mdf plint installeren

Typisch een MDF plint wordt gebruikt om het gat in het gebied waar de wanden aan de bodem vullen. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door het volgen van enkele eenvoudige instructies. Hier is een blik op de instructies over hoe je een MDF plint installeren.

Normaal gesproken moet de plint voor een huis dat een 2 1/4 inch behuizing heeft zijn 3 1/4 tot 4 1/4 inch. Hoe zwaarder de kroonlijst is, moet de grotere de plint zijn.

Stap 1 – Het kiezen van de juiste MDF Baseboard

De beste manier om de geschikte plint te schatten is het totale wand ruimte waar de plint moet worden toegepast meten. Wel moet men ervoor zorgen dat 10% wordt toegevoegd om de grootte aan te passen voor verspilling.

Stap 2 – Het inschatten van de Geschikte Baseboard Size

Ga door de hele vloer van de kamer. Meet de benodigde stuk lengte die moet worden geïnstalleerd.

Stap 3 – Het meten van de Vereiste Piece Length

De meest voorkomende plint gesneden gebruikt in een kamer is het 45 graden in de verstekhoeken. In sommige gevallen kan een kamer heeft muren met 45 graden hoeken. Zo’n kamer vereist een 22 1/2 graad cut. Ongeacht de gekozen snede, maar moet men ervoor zorgen dat de beide stukken van de plint onder dezelfde hoek zijn gesneden. Als dit niet gebeurt, zal de plint profiel niet kunnen corner passen.

Stap 4 – Beslissen over de Cut

Na de meting wordt uitgevoerd, moet men de plint snijden. Meestal de beste manier om de plint te snijden is om een ​​power-verstekzaag gebruiken voor de baan.

Stap 5 – Het snijden van de plint

Bij gebruik van de Power-verstekzaagmachine, werken niet op de vloer. Gebruik in plaats daarvan een tafel voor de baan. Plaats bovendien blokken aan beide zijden van de zaag. Het helpt om het werkstuk op peil te houden. Wees ook voorzichtig met behoud van de stukken in volgorde, zodat er geen stukken zijn misplaatst.

Stap 6 – Met behulp van de Power-verstekzaagmachine

Stap 7 – Het regelen van de plint Pieces

Nadat men alle stukjes op de juiste maat gesneden, leg ze te gebruiken in een ordelijke manier. Leg ze langs de wanden die moeten worden bevestigd.

Nu, elk van de stukken moet de wand te bevestigen. Gebruik een schiethamer dat compatibel is met de 1 3/4 Inch Nails is. Als je een stuk klaar om te worden genageld, de voorbereiding van de volgende te spijkeren. Dit kan het nodig zijn om een ​​deel van het stuk trimmen om een ​​exacte pasvorm te krijgen.

Veel timmerlieden stel met behulp van jas hoeken. Deze laag wordt hiervan de binnenhoeken sluiten.

Zodra de plint stukken worden genageld aan de muren, de rechte gewrichten en de buitenhoeken moeten worden ingevuld met een gezamenlijke verbinding die is ontworpen om heel snel in te stellen.

Vervolgens de profielen moeten worden geschuurd met behulp van schuren sponzen of 80 schuurpapier.

Stap 8 – Bevestiging van de Baseboard Pieces

Stap 9 – Het gebruik van Coat Corners

Stap 10 – Het vullen van de Hoeken en gewrichten

Na het schuren van de profielen, verf de hele plint en de hoek met een latex breeuwen. Zodra het wordt gedaan, de installatie van de MDF plint voltooid.

Stap 11 – Het schuren van de profielen

Stap 12 – Afwerking van de baan