hoe elektronische deur beveiliging stakingen installeren

veiligheid deur kan worden verbeterd door het installeren van een elektrische staking plaat die een traditionele staking plaat vervangt. Elektrische sluitplaten mogelijk voor de gebruiker om een ​​deur kan alleen worden geopend wanneer het vrijgeefmechanisme elektronisch geactiveerd. Gevangenissen gebruiken dit type systeem zoals veel appartementen die een beveiligde deur naar de centrale hal die door een persoon kan worden geopend binnenkant van een appartementengebouw door het indrukken van een knop die vaak door de intercom te hebben.

Elektrische deur stakingen kunnen worden gekocht bij verschillende home improvement en veiligheid winkels. Ze kunnen ook online worden gekocht. Zorg ervoor dat u vragen rond evenals winkel rond voor de beste elektrische deuropener. Ook, zorg ervoor dat u koopt van een gerenommeerde retailer.

Stap 1 – Verwijder Bestaande Deur Strike

Verwijder de bestaande deur staking plaat door deze los te draaien met de schroevendraaier. Wees voorzichtig dat u de schroeven strippen, omdat dit het verwijderen veel moeilijker zal maken.

Stap 2 – Maak een gat

De elektronische staking zal vaak groter dan de vorige staking plaat zijn. Gebruik een roto-zip of boren om het gat groter te maken. U kunt dit bereiken door het traceren van de randen van de staking met een potlood op het kozijn om uw boor randen te markeren. Alle afmetingen moeten worden gemerkt, met inbegrip van diepte. Het kan zijn dat draden die uit beide kanten van de elektronische staking kunnen komen tegemoet te komen. Het hoeft niet te worden gezellig, maar moet goed passen.

Stap 3 – Bepaal Wiring Method

Een manier is om een ​​diep gat dat is geboord op de achterzijde van het kozijn en in de muur ruimte. Draden kunnen worden gevangen door de muur. Een lange boor moet worden gebruikt omdat veel frames worden versterkt door extra kaarten die moeten worden doorboord.

Stap 4 – Power to the Strike

Een andere manier is om de draden binnenzijde van het kozijn beheerd door een inkeping uit het frame.

Stap 5 – Installeer de deur Strike

Een regelmatige stopcontact transformator is de makkelijkste manier om een ​​elektronische deur staking stroom te voorzien, met behulp van een lange stroomkabel. De kracht draad zal meestal twee draden die verbonden zijn, net als de hoofdtelefoon draden. Splits de negatieve en positieve leads door het afsnijden van het uiteinde van de stroomkabel en trekken ze deel voor elkaar. Je werkt met 6 draden in totaal. Twee zijn afkomstig uit de schakelkast relais, twee zijn uit de bron van de macht, en de laatste twee zijn afkomstig uit de elektronische staking zelf Raadpleeg de handleiding van de elektronische staking voor de juiste aansluitingen. Polariteit wordt niet waargenomen op dit punt.

Stap 6 – Testen en problemen oplossen

Plaats de nieuwe elektronische deur staking binnenkant van de nieuw gegraven gat en zet hem vast met de gegeven schroeven met de schroevendraaier. Open en sluit de deur en zorg ervoor dat er geen obstakels en het is gelijk met het frame.

U kunt nu gaan en testen van de nieuwe deur staking door het hebben van iemand proberen om de deur met het slot vastgesteld openen, dan weer als je de release te activeren. Als je problemen hebt kunt u de klantenservice bellen. Het aantal zal waarschijnlijk in de handleiding. Technische ondersteuning zal gemakkelijk worden bereikt als de staking is gemaakt van een gerenommeerd bedrijf. Een goede manier om dit te testen is om de klantenservice nummer te vinden voordat u daadwerkelijk de staking te kopen en te bellen technische ondersteuning om te zien hoe snel je in staat om het bezit komen van een echte persoon te krijgen zijn.