hoe faux bakstenen panelen installeren

Wanneer u lichtgewicht, duurzaam faux bakstenen panelen op de buitenkant van uw huis te installeren, u gemakkelijk te onderhouden toevoegen aan schoonheid. Veel fabrikanten bieden een breed scala van bakstenen patronen en kleuren die uw huis zal verbeteren. Volg deze tips om succesvol te installeren faux stenen panelen aan de buitenkant van uw huis.

Faux baksteen panelen te meten 24 inch met 48 inch, met uitzondering van de tong extensies. Bestel zoveel als u nodig heeft en voeg 5 procent meer vierkante meters om uw bestelling te laten voor het trimmen en verstekhoeken.

Stap 1: Meet en Orde het aantal panelen die u nodig hebt

Kies een dag waarop geen neerslag wordt verwacht, en wanneer de temperatuur wordt onder 65 graden F (18 graden Celsius). De faux baksteen panelen kunnen buigen of buigen in de warmere weersomstandigheden.

Stap 2: Wanneer moet Faux Brick panelen installeren

Installeer de faux bakstenen panelen op een gladde stevige onderlaag. Als uw huis heeft aluminium gevelbeplating, kunt u het voor een meer gelijkmatige afwerking te verwijderen.

Stap 3: Hoe Faux Brick panelen installeren

Beginnen met het installeren van het laagste niveau en naar boven te werken. Breng een goede kwaliteit constructie lijm op de achterzijde van elk paneel aan de randen en aan de onderzijde van groeven. Verspreid de lijm gelijkmatig over de rug van het paneel met een plamuurmes. Installeer een gegroefde panel eerste, en een tong paneel ernaast, zodat de tongen passen in de groeven. Begin in een hoek en werk helemaal rond elk niveau vervolgens naar boven te verplaatsen.

Stap 4: Installeer het eerste paneel

Gebruik de boormachine schroeven in te voegen in elk paneel gewricht. 4 schroeven van boven naar beneden in de paneelverbindingen aanbevolen.

Stap 5: Maak het eerste paneel

trimmen altijd panelen aan de zijde tegenover de tongen en groeven om de beste pasvorm. Meet de snijlijn en markeer deze met een stuk tape schilder. Voer het panel via uw tafel zag, begeleiden het voorzichtig voor een zuivere snede. Verwijder de schilder tape lijn na het voltooien van de snede. Zorg ervoor dat u een veiligheidsbril te dragen bij het zagen van de faux stenen panelen.

Stap 6: Trim panelen Fit

Stap 7: Fit en Finish Corners

Gebruik uw tafel zag hoeken verstek als nodig is en nette stootvoegen te maken bij elke rand paneel. Voeg geprefabriceerde gegoten hoeken zodra alle wandpanelen zijn voor een elegante, weer- en afwerking is geïnstalleerd. Om de geprefabriceerde hoekstukken te installeren, gelden de bouw lijm op de achterkant van de randen van de gevormde hoek en druk deze stevig tegen de muur hoek. Eindig met het bevestigen van 4 gipsplaten schroeven naar beneden elke rand gelijkmatig verdeeld van boven naar beneden.

Gebruik een kleur afgestemd breeuwen verbinding schroefgaten invullen en kont sluit zich aan om een ​​effectieve weer afdichting met de faux stenen panelen te creëren. Veeg de overtollige breeuwen met een vochtige doek en zand als nodig is voor een gladde afwerking.

Stap 8: Caulk Screw Holes and Butt sluit zich aan voor een nette afwerking