hoe faux houten balken te installeren op een kathedraal plafond

De installatie van faux houten balken verbetert de uitstraling van een kathedraal plafond. De houten balken zijn licht en niet moeilijk te installeren. Ze zijn meestal gemaakt van een van de drie materialen: polyurethaan, hout of laminaat stainable hout. Het installatieproces is iets wat iedereen kan doen door gewoon het volgen van een set van eenvoudige instructies.

Met behulp van het meetlint, nemen de metingen van het plafond. Maak een beschikking van de balken in overeenstemming met de metingen die u hebt gezien. Gebruik een ladder om markeringen te maken op het plafond af te bakenen het exacte punt aan de balken te bevestigen. Gebruik een hoek finder aan de hoeken bij elk plafond helling te berekenen. Neem een ​​nota van die metingen.

Stap 1 – Neem Metingen

Gebruik het meetlint om de innerlijke dimensies van de decoratieve hout te meten. Het gebruik van uw meetlint weer, meten uit twee blokken van hout voor elke 6 voeten van de nok.

Stap 2 – Meet Houten Blokken

Gebruik van de elektrische schroevendraaier, boorgaten op de houten blokken. Dit zal de splitsing van de genoemde blokken voorkomen. Neem een ​​paar lange schroeven en het gebruik van de elektrische schroevendraaier, rijden ze door de houten blok en door het blad rock en uiteindelijk in het houten plafond structuur van het huis.

Stap 3 – Bevestig de Wood Blocks

Selecteer een stuk van het blok, net als de eerste en plaats het op de top van degene die je zojuist hebt geïnstalleerd. Boor met gaatjes om voortijdige splitsing van het hout te voorkomen. Met de schroevendraaier het tweede blok aan bovenop de eerste. Gebruik het meetlint om te meten uit blok ruimte om de 3 tot 6 voet naar de tegenoverliggende muur. De blokken zullen in de gemeten out ruimtes worden geplaatst.

Stap 4 – Meet Out Block Space

Gebruik tape blauw schilder te markeren de positie van de positie van elk blok. Vervolgens gebruikt een meetlint om de lengte van de rug meet. Snijd de faux houten balk en maken het passen in de nok. Zorg ervoor dat de blokken passen stevig in de nok.

Stap 5 – Mark Positie van Blokken

Neem een ​​paar lange schroeven. Met behulp van de elektrische schroevendraaier bevestig de faux houten balken aan de blokken. tape van de blauwe schilder moet helpen bij het identificeren van de juiste plek om de schroeven te rijden door. Gebruik slechts één schroef voor elke bundel. Niet harde schijf de schroeven in de balk. De kop van de schroef mag slechts licht zinken in de balk.

Stap 6 – Bevestig Faux Beams naar Blocks

Stap 7 Gebruik Caulk of Filler

Neem een ​​kleine hoeveelheid kit of gekleurde vulstof en gebruik de kit pistool in de schroefkoppen gedreven in de balken te vullen. Wanneer de rand van de decoratieve hout volledig geïnstalleerd stevig aan het plafond.