hoe faux stenen gevelbeplating deel 2 te installeren

Het gemakkelijkst te regelen installeren fauxsteen gevelbekleding is het installeren multiplexplaten onder faux panelen om een ​​glad oppervlak te creëren voor de faux panelen worden bevestigd. Als u het type faux lambrisering dat de tand en groef randen heeft hebt gekocht, krijgen ze gelijkmatig geïnstalleerd zal minder van een uitdaging. Hetzelfde geldt voor het gebruik houtschroeven aan de panelen te bevestigen. Als de faux panelen worden geleverd met voorgeboorde schroefgaten, vindt u het werk gaat veel sneller en je panelen zullen meer zelfs kijken.

(Dit is deel 2 van een 2-delige serie. Om terug te keren naar deel 1, klik hier.)

Stap 1 – voorbereiding van de installatie van uw eerste rij

De sleutel tot het installeren van uw faux panelen gelijkmatig is om de eerste rij gelijkmatig te installeren. Deze rij zal fungeren als een gids voor alle rijen erboven geïnstalleerd. Dus, neem de tijd met deze eerste rij, en zorg ervoor dat het level als je klaar bent met deze bevestigt.

Stap 2 – Making Your Chalk Line

Om uw eerste rij faux panelen niveau te maken, moet u een krijtlijn snap. Tik een kleine spijker in de wand aan één zijde van de wand nabij zijn rand. De nagel moet op de juiste hoogte boven de grond dat de onderkant van je eerste panel zal zijn. Bind het ene uiteinde van de krijtlijn op de nagel u in de muur gereden en trek het koord naar de andere kant van de muur. Houd uw timmerlieden niveau op de snaar. Wees voorzichtig om geen gewicht op de string. Vervolgens wordt de positie van de snaar, zodat het is precies niveau. Tot slot, snap het koord om de lijn op de muur te maken.

Stap 3 – Installeer uw eerste Panel Row

Op de achterzijde van uw eerste paneel stuk, breng dan een dikke jas van de bouw lijm. Leg het stuk tegen de muur met de onderste rand, dat wil zeggen, de groove edge-opgelijnd parallel met de krijtlijn. Bedek de krijtlijn met het paneel stuk, anders zal je niet in staat zijn om zijn positie te vertellen. Druk op de gelijmde stuk stevig tegen de muur. Als het is op zijn plaats, de positie van het niveau tegen de onderkant van het stuk om te controleren of het stuk is nog steeds niveau. Als je weet dat het recht en vlak, zet hem vast met schroeven, één op elke hoek van het paneel. Dan, breng lijm op uw volgende paneel, passen de tongen en groeven van de eerste en tweede panelen op zijn plaats en schroef het aan de muur. Gebruik hetzelfde proces om alle panelen van de eerste rij bevestigen.

Stap 4 – Installeer uw Second Row

Wanneer u de eerste rij klaar bent en laten nakijken om zeker te zijn dat het niveau, installeer de tweede rij met behulp van dezelfde procedure als je deed met de eerste rij. Gebruik dezelfde voorzorgsmaatregelen. Dat wil zeggen, voorkomen dat met betrekking tot de krijtlijn, zorg ervoor dat uw paneel niveau, en zorg ervoor dat de gelijmde paneel stevig tegen de muur gedrukt.