hoe flexibel regengoot downspouts installeren

De goten op uw huis bestaat uit twee delen: dakgoot regenpijpen en de goot. De goot zelf loopt de omtrek van het huis en dient om de regen en brokstukken af ​​te leiden van het dak en langs de regengoot regenpijpen. De regengoot regenpijpen zijn gelegen op de hoek van het huis en het omleiden van het water uit de buurt van de woning. Metalen regengoot downspouts (en harde kunststof) effectief maar tijdens zware regenbuien ze een probleem zijn. Het water zal omleiden van het huis, maar de afstand is een kwestie van inches. Te veel water op dezelfde locatie kunnen overstromingen veroorzaken in de kelder, verzwakking van de fundering en schade aan het gazon. De oplossing voor dit probleem is door het verwijderen van de starre dakgoot regenpijpen en te vervangen door flexibele regenpijpen en dit artikel zal u tonen hoe.

De flexibele regengoot regenpijpen te sluiten moet je de metalen of plastic regenpijpen eerst te verwijderen. Plaats uw ladder tegen het huis in de buurt van de eerste downspout te worden verwijderd. Wanneer u de ladder opklimmen zorg ervoor dat u voorzichtig te doen zijn. Ook heel voorzichtig zijn bij het werken met de regenpijpen omdat ze lastig te verwijderen zijn. U komt tussen verschillende mogelijke uitvoeringen van bijlagen met inbegrip van degenen die clip aan de goot en die zijn vastgeschroefd aan het. Om de soort u bepalen gewoon kijk waar het aansluit op de goot. Je zult in staat zijn om de schroeven of de clips te zien. Gebruik de schroevendraaier om de schroeven los te maken. De schroeven houden doorgaans de dakgoot regenpijpen op zijn plaats door wrijving. De gespen zijn eenvoudig te verwijderen door het gewoon los te haken uit de goot. Als je geluk hebt de regenpijpen zal gemakkelijk loskomen, maar als je niet kan hebben om ze te wrikken met een schroevendraaier.

Stap 1 – Verwijder de Downspouts

Deze regenpijpen doorgaans worden bevestigd met platte punt schroeven. Met een beetje geluk wordt uw aankoop deze gaten geboord en de schroeven mee. Zo niet dan moet je je eigen gaten te maken. Bepaal het formaat van de schroeven u wilt gebruiken en kies een boorkop iets kleiner dan de schroef. Boor een gat door de flexibele regenpijp centimeters twee onder één van de einden en aan weerszijden. Klim op de ladder met de flexibele dakgoot downspout op sleeptouw en schuif het naar de goot. Draai de schroeven aan de zijkant, zodat ze de greep van de gedeeltelijke downspout stuk uitsteekt uit de goot.

Stap 2 – Installeer Flexibele Rain Gutter Downspouts

De flexibele regenpijpen kan eventueel te groot voor voorzien maar is goed omdat ze relatief gemakkelijk te knippen. Plaats het andere uiteinde van de dakgoot downspout waar het nodig is te zijn en, op dit punt in de tijd, zou je tether of ring aan de grond. Gebruik het mes om de regenpijpen trimmen.

Stap 3 – Trim de Downspouts