hoe FRP panelen te installeren in de badkamer

FRP panelen, of glasvezel versterkte kunststof, zijn een populaire manier om badkamers, keukens en andere hoge slijtage gebieden oppervlaktewater. FRP panelen zijn zeer duurzaam, bestand tegen schimmel, vocht en kleuring en zijn gemakkelijk te reinigen. Geen wonder dat zoveel mensen toe te voegen FRP panelen naar de badkamer.

Meet uw badkamer muren lengte door de breedte en de berekening van het gebied met behulp inches. De beste manier is om een ​​blauwdruk van je kamer te trekken, en noteer de muur lengtes en breedtes. Maak je geen zorgen over obstakels op de muur, met meer panelen dan nodig is bespaart u een extra reis naar de ijzerhandel in het midden van de bouw later op. De meeste FRP panelen komen in een 48 x 96 inch scherm. Verschillende fabrikanten in dikte variëren. Bereken in uw tekening het aantal panelen die u nodig hebt om te kopen om elke muur te dekken. Je moet ook om te tekenen in verdelers en caps, evenals de binnen- en buitenkant hoek lijstwerk. Er is een scheidingswand tussen elk paneel, verticaal en horizontaal lopende. Verdelers komen in een 96 of 120 inch lengtes. Kopen caps, indien niet panelen op het plafond en de vloer wordt geïnstalleerd. Caps zou gaan vervolgens in op de uiteinden van het paneel, boven en onder. Maak een lijst van de materialen en de hoeveelheid in samenvatting. Probeer alle bouwmaterialen en panelen in het huis te brengen gedurende ten minste 24 uur vóór de installatie, en laat bij kamertemperatuur van ten minste 55 graden.

Stap 1 – Het meten van de kamer

Gebruik altijd de juiste bril bij het werken. Begin onderaan de wand naast de deur, waardoor 1/4 inch gat voor uitbreiding. Gebruik 16 cent nagels als afstandhouders tussen de panelen. Bij het werken rond obstakels op de muren, het gebruik van grote stukken karton aan templates rond moeilijke gebieden te snijden. Als geheel panelen niet meer passen in de resterende ruimten, gesneden panelen met een cirkelzaag en een diamant carbide blade, of draaibare scharen, op maat te corrigeren en te installeren hetzelfde als voorheen. Gebruik een decoupeerzaag of roterend instrument om rond stopcontacten en leidingen te snijden. Deze gezamenlijke zullen worden gedekt door de deler spoor gieten. Altijd droge past bij uw stukken, voor het aanbrengen van kleefstof. Lijm 1/4 inch dik en besmeerd met een troffel op de achterzijde van de panelen. Bevestig de panelen aan de muur met de hand. Gebruik een laminaat roller en druk uit te oefenen zelfs over het gehele oppervlak. Verwijder alle lijm die uit perst van rond de gewrichten.

Stap 2 -Installing Uw FRP Panels

Knip je lijstwerk, indien nodig, en toe te passen met lijm, schroeven of spijkers afwerking. Altijd pre-boor voor spijkers of schroeven. Voor een volledige waterdichte toepassing, gebruik siliconenkit tussen alle gewrichten, voordat u gieten of verdeler rails. U kunt ook een kraal van siliconen toe te voegen aan het gat voordat schroeven of met behulp van klinknagels. Laat de silicone volledig drogen, en snij het overtollige weg voor een schone look.

Stap 3 – Het installeren van Vormen