hoe gegalvaniseerde goten te installeren

Gegalvaniseerde goten zijn een voordelig en handig soort goot systeem te installeren. Een goot systeem is ontworpen om direct het regenwater dat van het dak loopt uit naar een downspout en uit de buurt van het huis en de woning stichting. De goot neemt het water uit de buurt van het huis en de tuin te elimineren gaten en greppels worden gecreëerd door de bladen van water gieten van het dak af. Er zijn twee soorten goot systemen, bij het installeren van gegalvaniseerd goten alleen een gemonteerde beugel systeem. Gegalvaniseerd goten zijn verzinkt en verstoring van die coating door het creëren van gaten in de goten rechtstreeks aansluit, kan een punt van zorg voor roest en erosie zijn.

Het meten van de lengte van de dakrand ziet u de totale lineaire lengte u nodig geven. Typische goot materiaal wordt geleverd in 10 voet lengte. U moet goed zijn voor het koppelen van inches bij het nemen van uw metingen, voeg 2 inches per 10 voet gemeten. Meet uw regenpijpen; de meeste huizen vereisen slechts 1-2 regenpijpen gemonteerd op een hoek van het huis.

Stap 1 – Maatregel

Koop de lengte van de goot en het aantal regenpijpen u nodig heeft. Beugels moeten op elke andere spanten worden geplaatst. Schaf de juiste spijkers en schroeven. U kunt uw dakgoot aankoop met een goot systeem kit vereenvoudigen. U vindt de volledige aanbevolen aan te schaffen volgens de lineaire voeten die u hebt gemeten. De kit omvat de beugels, hangers, eindkappen, schroeven en spijkers. Misschien vindt u niet gebruik maken van alle die wordt geleverd of je kan hebben om een ​​paar extra stukken te kopen, maar dit is een goede handige manier om te beginnen.

Stap 2 – Aankoop Materials

Maak een krijtstreep net onder de shingles op de trim boord. De goot moet een neerwaartse spoed van 1 inch per 16 voet, gericht naar de downspout te hebben. Volg de aanbevolen instructies alle fabrikant voor installatie en montage van de beugels. De beugels moeten worden genageld of geschroefd naar de trim bord zo dicht mogelijk bij lijn krijt.

Stap 3 – Installeer de montagebeugels

Zodra de beugels zijn geïnstalleerd, moet u wellicht te koppelen goot stukken of voeg elleboog gewrichten, doe dit voorafgaand aan plaatsing in de beugels. Snijd de goot lengten u nodig heeft en soldeer de gewrichten. Je moet uitgesneden elke downspout gaten op dit punt. U kunt de downspout gebruiken als leidraad voor het gat in de goot te traceren. Boor een gat in het midden in de downspout traceren gebruik dan uw ijzerzaag te snijden uit het gat.

Stap 4 – Maak Downspout Openingen en koppelingen

De goot moet gemakkelijk clip in de montagebeugels.

Stap 5 – Installeer de goten

Spijker de downspout beugels aan de zijkant van het huis. Snap samen de juiste downspout stukken en bevestig de downspout aan de beugels. Lijn de downspout opening met de goot opening u snijden. Bevestig de bocht aan het einde van de regenpijp.

Stap 6 – Installeer de Downspouts