hoe geleid pool lights te installeren

LED-verlichting zwembad zijn zeer aantrekkelijk, economisch en duurzaam. Deze lampen zijn geïnstalleerd in de dezelfde manier als de normale zwembad lichten door hen te schroeven aan de wanden van het zwembad. De LED-lampen verbruiken minder energie en kan langer duren dan de andere lampen. De nieuwste modellen van LED-verlichting zwembad gebruiken lagere spanning dan de oudere lichten die ze veiliger en zuiniger te maken. De lichten in verschillende kleuren zoals rood, groen, blauw etc. die de ogen van de meeste mensen vangen. De LED-verlichting zwembad zijn eenvoudig te installeren.

Hier zijn de stappen te volgen tijdens de installatie van de LED-verlichting voor uw zwembad.

Stap 1: Het plaatsen van de Junction Box

De aansluitkast moet worden geplaatst negen inches boven het maximum waterpeil van het zwembad en ongeveer 50 duim vanaf de rand van het zwembad.

Stap 2: Elektrische Bonding

De elektrische aansluitingen moeten worden geaard door gebruik te maken van de grond connector genaamd AWG dat ligt achter het zwembad om schokken te vermijden en pieken en dalen. De lamp en alle metalen voorwerpen binnen 6 voeten van de pool moeten elektrisch worden verbonden.

Stap 3: Het installeren van de Underwater Light Lens

Tijdens het installeren van de onderwaterverlichting lens die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de bovenkant van de lens is ongeveer 19 inch onder het wateroppervlak van het zwembad.

Stap 4 Elektrische aansluitingen

U moet de kabel doorheen een geleider die leidt naar de Junction Box en laat een minimale lengte van het snoer van de vier poten op de lamp aan het licht spoel rond. Deze afstand kan het licht worden bediend nadat het zwembad is gevuld met water. Snijd de hele draad die leidt naar de aansluitdoos, waardoor een minimumafstand van zes inches van het snoer aan de connecties. Verwijder zes duim van de buitenste kabel mantel om de drie geïsoleerde draden bloot. Dit proces moet worden uitgevoerd voorzichtig omdat de isolatie van de draden niet zou beschadigd. Sluit de drie draden aan hun respectieve circuit draden die zijn opgenomen in de aansluitkast en sluit de Junction Box.

Tips en hints

Stap 5 Testen

Plaats de LED-verlichting in de gewenste positie en draai de speciaal brons piloot. Test de aansluitingen en controleer op pieken. Nu is uw LED zwembad verlichting staan ​​klaar om uw zwembad te helderen.

De LED zwembad verlichting maken het uiterlijk van het zwembad mooi evenals aantrekkelijk. De opvallende kleuren van de lichten te maken van het zwembad aantrekkelijke ‘s nachts. Bijna alle nieuwe hotels en resorts installeren van de LED-verlichting om een ​​glamoureuze look om hun zwembad te geven. Het onderhoud en vervanging van de LED-lampen is eenvoudig en moet worden gedaan van tijd tot tijd. De lampen kunnen ook meerdere kleuren en de kleur verandering die een unieke zwemmen omgeving biedt exposeren.