hoe geprefabriceerde dakspanten installeren voor uw garage dak

Wanneer u werkt op uw garage dak, wil je geprefabriceerde dakspanten gebruiken. Deze zijn gemaakt om de structuur van de garage, zowel het vorm en ervoor zorgen dat het behoudt zijn stabiliteit over de jaren. Omdat ze al worden vervaardigd, hoeft u niet om daadwerkelijk samen te stellen van deze gebinten, zoals je kan hebben om met andere versies, maar je moet ze in je garage dak installeren. Hier zijn een paar gereedschappen en materialen die je nodig hebt, samen met de stappen om u te helpen door het proces.

U wilt beginnen met het meten van de garage gebied, zodat u kunt beslissen hoeveel u nodig heeft en hoe groot ze zijn er in vele soorten en maten. Meten van boven en vanaf de grond is een geweldig idee voor het geval dat een van de muren zijn scheef. U zult een ladder nodig om op te staan ​​aan de top van de garage.

Stap 1 – Maatregel

U zult ook moeten controleren met je dorp om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen die u aan uw garage zijn goed en dat je een vergunning voor het werk dat je doet als dat nodig is. Vele malen is er een aantal verordeningen zullen zijn, afhankelijk van waar je woont voor uw stad, of afhankelijk van de structuren die u in uw tuin of rond de garage. Dus controleren voordat je begint en de aankoop materialen is altijd uw beste weddenschap.

Stap 2 – wordt besloten waar ze Put

Wanneer u de installatie van geprefabriceerde dakspanten, moet je ervoor zorgen dat je dong op een manier die veilig is en dat zal het meest efficiënt zijn. Om dit te doen, als je eenmaal een maat hebt gekozen, kun je meten langs de zijkanten van de muren en markeer waar ze zullen moeten worden bevestigd. Een goede richtlijn te volgen is hen ongeveer elke 2 voet of zo langs de wand, afhankelijk van het gewicht. Op deze manier heb je voldoende steun zonder overbevolking.

Stap 3 – Installeer de Prefab Bundels van het dak

De laatste stap is om daadwerkelijk de dakspanten installeren. Om dit te doen, kunt u uw gemarkeerde gebieden te nemen en gebruik maken van een boor en schroeven om ze vast te zetten aan de zijkanten van de muur. Laat iemand houd ze voor u als u ze veiligstellen in zodat ze rechtdoor. Mogelijk moet u haakjes installeren aan de muur als een van hen zijn vastgezet op een hoek, zodat ze op de meest veilige manier mogelijk kan worden bevestigd.

Gedurende dit project vindt u iemand nodig of zelfs een paar mensen om u te helpen. Zoals u op de ladder, iemand zal moeten houden het dak spanten en de andere persoon zal moeten worden eigenlijk aan het doen het boren en het veiligstellen van hen in.