hoe geschorst rekken te installeren: deel 1 van 2

Het installeren van zwevende rekken biedt voldoende ruimte voor boeken, herinneringen, audiovisuele accessoires en nog veel meer. Bovendien doet dit zonder toegang tot veel vloeroppervlak, wat resulteert in een schone uitziende armatuur die volledig functioneel zonder concessies aan de esthetiek.

Met hangende rekken, minder is meer. Een schone, gestroomlijnde combinatie van roestvrij stalen kabel en hardware met glazen planken beschikt over een ultra-moderne look en feel. Je hebt een aantal opties in termen van installatie-methode, maar de verscheidenheid van zwevende rekken systemen delen een opvallend moderne uitstraling. Opgeschort schappen kan van het plafond tot de vloer of aan de muur tot muur type zijn. Deze how-to zal u door het plafond tot vloer werkwijze en bieden een aantal opties aan het eind.

Stap 1: Zoek plafondbalken

Met de stud / balk finder, zoek het de positie van de plafondbalken waar u wilt installeren de geschorste rekken. Ze worden doorgaans verdeeld 16 inch op centrum. De 2 balken waarin u de armaturen te installeren is afhankelijk van de lengte van de glasplaten. Planken 16 of 32 centimeter in lengte geschikt zijn. Eenmaal gevestigd, bepaalt het midden van de draagbalk door hem te benaderen vanuit beide kanten met de draagbalk finder en met vermelding van de buitenranden met potlood merken. Split het verschil en markeren een X in het midden. In dezelfde lijn, markeert een tweede X op de balk op een afstand die door de installatie-instructies of noodzakelijk zijn vanwege de breedte van de planken. Herhaal deze stap voor het tegenovergestelde balk, zorg ervoor dat de merken zijn op gelijke afstand van de muur en van elkaar.

Stap 2: Boor Gaten en Fix Verborgen Fittings te Ceiling

In elk van de 4 X merken, boor een piloot gat door de gipsplaten in het plafond dwarsbalk. De piloot gaten moeten diep genoeg zijn zodat een houtschroef kan dieper zinken in het hout zijn. Installeer vervolgens de verborgen armaturen door ze te monteren aan het plafond met houten schroeven. De schroeven moeten lang genoeg zijn om zich door de fitting, door de gipsplaten en in de balken zijn. De verborgen montage schroefdraad aan de buitenkant, waarover de gepolijste, toegankelijk fitting past. Deze stap zal verschillen als u schroeven in een ander dan hout materiaal.

Stap 3: Zet Visible Fittings met kabels aangesloten

Vervolgens draad een metalen kabel door de opening in elk zichtbaar fitting en breng het helemaal door. De kabel is tegen vallen door een stop. In elk van de gemonteerde hulpstukken, schroef de fitting toegankelijk. Als het klaar is, moet 4 kabels hangen aan het plafond en bereiken de vloer met een lengte te sparen.

Stap 4: Schietlood de kabels

Eén kabel tegelijk, uitvoeren van een loodlijn van de gemonteerde plafond montage aan de vloer. Laat het los hangen totdat het zijn natuurlijk evenwicht vindt. Op de vloer, op elk punt direct onder de respectievelijke montage, markeren waar de vloer armatuur zal worden geïnstalleerd.

Zie deel 2 van dit artikel voor de resterende installatie-instructies.