hoe gewalste rubber vloeren te installeren

Maak uw garage vloer netjes en skid-vrij door het installeren gerold rubber vloeren. Rubber vloeren is gemaakt van anti-slip materiaal en is ideaal geïnstalleerd in restaurants, sportscholen en speeltuinen. Gerold rubber vloeren is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het enige wat je nodig hebt om een ​​opgerolde rubber vloeren schoon te maken is om het afspuiten met water. Hieronder staan ​​de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies voor het installeren gerold rubber vloeren.

Stap 1-Clean Garage Floor

Zorg ervoor dat uw garage vloer schoon is. U kunt het vuil vegen de vloer met behulp van een bezem, of u kunt een stofzuiger gebruiken. Zorg ervoor dat u allerlei schadelijke hardware zoals spijkers of schroeven van uw garage vloer te verwijderen. Als u barsten tegenkomt, vul ze met betonmengsel en glad aan hobbels of luchtgaten te voorkomen in uw rubber vloeren.

Stap 2-Rubber Flooring

Breng in de rubberen vloer en plaats deze op een vlakke ondergrond om het te laten bezinken. Laat de rubber vloeren buiten blijven voor een tijdje voordat je het in je garage. Dit zal de uitbreiding van het rubber vloeren beperken zodra de taping of trimmen is voltooid.

Stap 3-Roll Rubber Flooring op Uw Garage Floor

U kunt beginnen met het installeren van de rubber vloeren door het gelijktrekken van de rand naar het voorste gedeelte van uw garage verdieping, waar de deur van uw garage normaal zou zijn. Zorg ervoor dat de eerste rol is in het centrum, zodat de opvolgende rollen van rubber vloeren te overlappen.

Stap 4-Smooth Rubber Flooring

Strijk de rubber vloeren in uw garage met een push bezem. Zorg ervoor om zich te ontdoen van alle luchtbellen door het indrukken van het rubber van de push bezem vanaf het midden van de rubberen vloeren en op weg naar de randen.

Stap 5-gebruik Andere Broodjes Van Rubber Flooring

Neem de andere rollen van rubber vloeren en overlappen ze zes duim aan beide zijden.

Stap 6 Breng Waterproof Tape

Met dubbelzijdig waterdichte tape, hechten de rollen van rubber vloeren samen. Plaats de tape onder de bovenste rubber vloeren, zodat het zal verbinden met de rubberen vloer eronder. Vermijd direct taping de rubberen vloer op uw garagedeur, met uitzondering van het gedeelte aan de voorkant van uw garage.

Stap 7-Mark Edges van Garage Floor

Markeer de randen van uw garage vloer met behulp van een krijtlijn. Breng twee dubbelzijdige tape op het merkteken van de randen aangegeven waar de rubberen vloer begint. Druk op de rand van uw nieuwe rubber vloeren op de dubbelzijdige deel aan de randen van de vloer om het te beveiligen.

Stap 8-Cut Excess Rubber Flooring

Snijd de randen van de rubber vloeren te vinden op de hoek van het vloeroppervlak, langs palen en planken. Indien nodig, kunt u een rechte rand te gebruiken. Allot een halve inch voor uitbreiding. Gebruik een natte dweil en een vacuüm op de rubberen vloer schoon te maken alvorens voetverkeer.