hoe gipsplaten isoleren

Het toevoegen van gipsplaten is een voor de hand liggende stap om het invullen van uw huis, maar als iemand niet te isoleren achter dan zal de gipsplaten niet genoeg bescherming voor het huis. Wanneer u isoleren achter de gipsplaten u het toevoegen van een extra laag van bescherming die het verlies van warmte evenals het houden van koude lucht wordt voorkomen. Het is veel gemakkelijker te isoleren achter gipsplaten voordat de gipsplaat is opgehangen. Als u wilt isoleren van uw muren blijven lezen van dit artikel als dit zul je zien hoe je isoleren achter gipsplaten die al is geïnstalleerd.

Het opmerkelijke aan gipsplaten is dat je stukken kan verwijderen en het te vervangen en, indien correct gedaan, kan je nooit vertellen dat het was verwijderd. Dit wordt veel gedaan om achter isoleren gipsplaten en om elektrische leidingen en controleren op schimmels. Gebruik de stud finder op de bouten in de muur en alle kabels aan die aanwezig kunnen zijn te lokaliseren. Bepaal het midden van de sectie en markeren met een potlood. U kunt dit doen met de gehele lengte van de muur als je nodig hebt om het volledig te isoleren. Gebruik de gipsplaten zaag genoeg uit te snijden een vierkant groot is voor de slang van de isolatie ventilator om comfortabel te passen. Proberen het gat nabij de bovenkant van de muur te krijgen. Verwijder de cut stuk uit elke sectie. Omdat de secties zijn niet allemaal hetzelfde te zijn, kan het een goed idee om ze te nummeren of zet ze in de voorkant van de sectie waartoe ze behoren.

Stap 1 – Het verwijderen van gipsplaten

Dit proces kan enige tijd duren, maar het is de moeite waard als u klaar bent. Plaats de isolatie blower slang helemaal in de wand naar de bodem. Schakel de blower. Je zult in staat te voelen de isolatie vult de ruimte tussen de noppen. Zodra je voelt de druk, zet de slang tot aan de spleet is vol. Herhaal dit met elk deel van de muur.

Stap 2 – Isoleer Achter de Drywall

Zoals eerder gezegd gipsplaten is vrij gemakkelijk te repareren, maar het vergt wel enige tijd, de juiste tools en de juiste informatie. Leg het stuk van gipsplaten je terug in de muur verwijderd. Maak het zo, zelfs als je kunt. Zodra u tevreden bent dip de plamuurmes in de gipsplaat modder en voorzichtig verspreiden langs de naden van het verwijderde stuk gipsplaat. Spreid het uit en veren de randen van de modder. Ga verder tot het stuk wordt afgesloten aan de randen. Plak gipsplaten tape rond het stuk en vervolgens verspreid meer modder over de tape ook uitwaaierend de randen om het te mengen aan de muur. Nadat de modder is opgedroogd, zand doorspoelen met de wand en breng meer modder. Blijven voor een paar lagen zo door tot het stuk als snel vast te zitten en je kunt de muur schilderen.

Stap 3 – Patching de Drywall