hoe gipsplaten te installeren op een off hoek binnenhoek

gipsplaten installeren op een hoek is veel gemakkelijker met het gebruik van de hoek kralen gemaakt. Met hoek kralen, kunt u snel te installeren gipsplaten rond een kamer, zelfs als er een aantal off-hoek hoeken. Deze gipsplaten hoek kralen zijn gemaakt van een dun papier tape die gemakkelijk op maat wordt gesneden en beveiligd met joint compound. Werken met de gipsplaten tape is veel beter voor in de hoeken als de metalen hoek kralen niet perfect zitten binnen een off hoek type gipsplaten hoek.

Installeer de gipsplaten stukken als je normaal zou doen. Butt de randen van de gipsplaten tot aan de hoeken. Veilig met gipsplaten schroeven aan beide zijden van de hoek. Als de randen van de gipsplaat overlap enerzijds zal dit de installatie van de hoek veel gemakkelijker. Probeer de gipsplaten snijden zodat een van de randen gaat over de bovenkant van een andere.

Stap 1: Installeer Drywall

Gebruik een kleine metalen schraper om de oprichting van joint compound lag over de naad dat de binnenkant hoek vormt. Begin aan de bovenkant van de gipsplaten en werk je weg naar beneden. Breng de gezamenlijke samenstelling langs één zijde van de hoek, en werken anderzijds. De joint compound moet enkele centimeters afstand uit te breiden van de hoek om het werk in de totale oppervlakte van de muur. Meestal 4-6 centimeter in de totale breedte.

Stap 2: Breng Stichting Joint Compound

Plaats de gipsplaten tape in de binnenkant hoek en druk deze in de joint compound. Zorg ervoor dat het past goed zonder luchtbellen of hiaten. De band wordt de binnenkant hoek bij elkaar, ongeacht de hoek van de hoek is te houden.

Stap 3: Installeer Tape voor Corner

Nadat de tape is geplaatst in positie binnen het interieur hoek, kunt u nu zorg ervoor dat het stevig op zijn plaats door het aanbrengen van een tweede laag van de joint compound. Spreid de verbinding met de schraper met behoud van de druk op de gipsplaat tape. Door dit te doen, zodat u niet alleen de toepassing van de joint compound, maar ook ervoor te zorgen dat de tape is stevig verankerd binnen het.

Stap 4: Breng tweede laag Joint Compound

Als je de tape te werken in de naad, zorg ervoor dat u de joint compound te houden glad en werkte in het totale oppervlak niveau van de muur. Vergeet niet dat u zal worden het schuren van de joint compound voor een glad oppervlak, zodat je wilt genoeg op zijn plaats in de hoek, zodat je niet verpesten de tape.

Stap 5: Smooth Out Compound

Gebruik een kleine blok hout, of een speciale plastic gipsplaten schuurmachine, zorgvuldig glad uit de verbinding met schuurpapier. Wikkel het papier rond het blok hout en zand de joint compound in een cirkelvormige richting. Begin bovenaan en werken op de verbinding tot het vlak glad is en met de totale oppervlakte van de wand. Je moet niet in staat zijn om elke vorm van verhoging van het maaiveld te onderscheiden.

Stap 6: Zand Joint Compound