hoe goed water filters te installeren

Terwijl goed water is soms de meest pure van alle wateren, goed waterfilters zijn vaak nog noodzakelijk. Deze filters helpen zich te ontdoen van verontreiniging die kunnen worden in het water. Het is iets wat meestal gebeurt als er een septische veld dat stoort een put.

Mensen die goed water drinken en gebruiken om te baden kan soms handig zijn een filter te hebben geïnstalleerd, zodat het water is gratis en duidelijk uit onzuiverheden en bacteriën. Het installeren van een goed waterfilter is niet een zeer moeilijke taak, zolang je over het juiste gereedschap en volg deze eenvoudige stappen.

Stap 1 – Water Valve

Het eerste wat je gaat moeten doen is om turn-off de belangrijkste water afsluiter. Hierdoor zal u toelaten om uitschakeling van het water naar het huis. De klep bestaat meestal uit een metalen beugel afgestemd op de waterleiding op het punt waar de leiding gaat in uw huis. U moet tang om de klep goed sluiten. Draai totdat de klep loodrecht op de waterleiding.

Stap 2 – uitlaatbuis

U bent nu klaar om uw connector krijgen in de buurt van uw afvoerpijp op het werkelijke waterontharder. Als u niet in staat om een ​​aansluiting op de buis te zien zijn, dan zul je nodig hebt om de waterpomptang gebruiken, zodat u uw afvoerpijp kan loskoppelen van de waterontharder. Als er niet een waterontharder, dan zul je gewoon nodig hebt om uw afvoerpijp los te koppelen van de werkelijke druk tank.

Stap 3 – Maatregel

U bent nu klaar om te knippen, draad, en meet je koperen buis. Het is iets dat je nodig hebt om dit te doen, dat de pijp toonaangevende kan worden aangesloten van de waterontharder of de blaas als er geen waterontharder. U moet deze aan te sluiten op de inlaat van de 5-micron waterfilter. Wikkel de teflon tape rond de buis draden. Zorg ervoor dat u dit doet voordat aanscherping uw koperen aansluitingen.

Stap 4 – Aansluiting

Nu draad en snijd de koperen pijp voordat u deze kunt aansluiten op de 5-micron waterfilter. zal de inlaat van de ultraviolet Purifier voeren. Nogmaals, wikkel teflon tape rond de schroefdraad van de pijp voordat u scherpen uw connectors.

Stap 5 – Finish

Draad, knippen, en sluit de koperen leiding aan de ultraviolette waterzuiveraar. Splits één in het koude water en de andere in de boiler. Wikkel de teflon tape rond de schroefdraad voor het aandraaien. Plaats de gloeilamp in de Purifier en heropening van de waterkraan door linksom te draaien.