hoe gordelroos installeren op een nok

Shingling een nok is misschien wel de moeilijkste en gemakkelijkste project te voltooien van een dak project. De nok is het bovenste deel van het dak waar de shingles een beetje anders worden gelegd. De moeilijkheid ligt in het krijgen van het precies goed om het even welk type van water uit door middel van lekken en beschadiging van de dakbedekking te houden. Echter, doe-het-zelf huiseigenaren hun dak shingle met een paar eenvoudige stappen voor het geld dat zou zijn uitgegeven aan aannemers te slaan.

Verzamel het aantal shingles die nodig zijn voor de nok. Je moet ze lag in stapels in de buurt van de nok, zodat u niet hoeft te gaan op en neer de ladder meerdere malen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar vermindert ook de kans op letsel.

Stap 1 – Bereid Gordelroos

Je moet wat tijd om de shingles verder voor te bereiden op de nok door het afsnijden van de lipjes op het einde van hen te nemen. Gebruik een framing vierkant en een mes aan elk tabblad afzonderlijk af te snijden. Laat 2 tot 3 inch van het tabblad, zodat u in staat bent om ze te gebruiken als een manier om de nok van het dak cement dichten zal zijn. De hoeken van elk tabblad ook onder een kleine hoek om te voorkomen dat water opbouw worden gesneden.

Stap 2 – Cut Gordelroos

Begin met een paar gordelroos ergens op het dak en vervormen ze rond de nok. Dit zal u vertellen of u een andere rij shingles toe te voegen aan het bovenste deel van het dak of niet. Zodra de shingles rond de nok moeten er ten minste 4 inch overlap.

Stap 3 – Wrap Shingle meer dan Ridge

Gebruik een touw over het bovenste gedeelte van de laatste rij van gordelroos. Dit moet 4 duim vanaf de bovenkant.

Stap 4 – Snap Chalk Line

Begin bij een van de dakrand van de nok en wikkel een kiezel rond de nok van het dak. Line-up van de randen met de krijtlijn en veilig met 2 dak nagels recht boven de lijm lijn op het tabblad grind. Het grind moet in het midden van de nok. Verder langs de nok van het dak totdat u alle van de gordelroos beveiligd hebben. Overlap de laatste grind zoveel als nodig is om een ​​perfecte pasvorm langs de rand te krijgen.

Stap 5 – Installeer Roof Ridge Gordelroos

Zodra de laatste grind wordt geplaatst op de nok van het gebouw vindt u nodig hebt om het te verzegelen om het te beschermen tegen weersomstandigheden. Gebruik wat dakbedekking cement voor dit deel. U kunt een schraper gebruiken om de cement uit een kan verspreiden of gebruik een kitpistool en buis. Leg een sterke kraal van breeuwen, of verspreiden een dikke hoeveelheid cement langs de rand van de nok gordelroos. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen of gaten in het breeuwen waarmee het water door te sijpelen naar de onderliggende dakbedekking.

Stap 6 – Seal Ridge Dakshingles