hoe gordijn hardware te installeren

gordijnen toe te voegen aan uw ramen kan een elegante touch aan elke ruimte te geven. Gordijn hardware verbetert de stijl van het gordijn, maar kan een dure accessoire. Misschien wilt u de dure installatie kosten overslaan door het installeren van deze hardware zelf. Het hoeft niet om een ‚Äč‚Äčlange, frustrerende beproeving. Volg gewoon de richtlijnen hieronder en u kunt uw gordijn zelf hardware te installeren met gemak.

Step One – Picking Out the Curtain Rods

Terwijl sommige roeden direct rusten op de top van uw raamkozijn, hebben ze de neiging niet stabiel te zijn. In plaats daarvan kunt u gordijn hardware te installeren die gemakkelijk schroeven in de muur boven het raam, voor een meer professioneel ogende, duurzaam resultaat.

Stap Twee – Het installeren van de Staven

Voordat u de roeden in de muur te installeren, moet u de lengte van uw gordijnen te meten. De hoogte van je hengel hangt volledig af van de lengte van uw gordijnen. Voeg 2 inches om het gordijn lengte voor de hoogte van de gordijnroede’s. Dit is de veronderstelling dat u wilt dat uw gordijnen iets worden verhoogd off van de vloer. U kunt de hoogte van je hengel aan te passen als het je past.

Teken de punten waar je hengel op zijn plaats aan de muur worden geschroefd. Gebruik een rechte rand om ervoor te zorgen dat deze gaten zijn niveau met elkaar. Vervolgens schroef in de stang. Mogelijk moet u een boormachine en / of droge muur pluggen, afhankelijk van het materiaal van de muur te gebruiken.

Stap drie – Het aansluiten van de Staven

Aangezien de meeste roeden worden verkocht als twee delen, moet u Stap twee herhalen om de staaf aan de andere kant ook te installeren. Nadat beide zijden zijn bevestigd, verbindt de twee delen. Meet de breedte van uw hengels. Verdeel deze meting in de helft om te beslissen waar de steun verbinden beide stangen zetten. Zodra dit is geschroefd op zijn plaats, hechten beide stangen met het verbindingsstuk en je werk wordt gedaan.

Het installeren van uw gordijn hardware is niet een langdurig proces. Je moet ervoor zorgen dat u beslissen over de beste hoogte voor uw gordijnen volgens de look die u probeert te bereiken en moet u absoluut ervoor zorgen dat de stang waterpas. Zodra dit alles is volbracht, kunt u uw handwerk te bewonderen.