hoe hardschuim isolatie op beton te installeren

Bij het toevoegen van isolatie om concrete toepassingen zoals stichtingen, muren en platen, een van de meer een aanrader vormen is hardschuim isolatie. Een voordeel van de beginnende, die noch de apparatuur, gereedschappen of ervaring om isolatie te installeren, dat hardschuim isolatie zeer eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Voor begeleiding en instructies, volg de 5 stappen hieronder

Stap 1 – Bereid uw muur Surface

Vóór het aanbrengen van de isolatie, gebruik maken van een oplossing van zeep en water om het betonoppervlak te wassen. Als uw oppervlak scheuren, te dekken die klein zijn met een commerciële crack reparatie product. Als de scheuren breder zijn dan ¼ inch, schoon uit het stof en vuil uit de scheur met perslucht, dan vullen met de crack reparatie. Tenslotte af met een waterslot aan de oppervlakte, indien het oppervlak nog niet is afgesloten.

Stap 2 – kalkaanslag Strips

Voor betonnen kelderwanden waar je van plan bent om furring strips te installeren voor gipsplaten, installeert u de furring strips voor het lijmen van de isolatiepanelen aan de muur. Wanneer u de kalkaanslag strips bevestigd, meten en snijd de isolatiepanelen te passen tussen de furring strips. Na het aanbrengen van je lijm op de wand en het bevestigen van de panelen, zult u verschillende afstanden nodig heeft voor uw metselwerk schroeven aan te passen voor de furring strips.

Stap 3 – Meet en Snijd de isolatie

Ten eerste, het meten van de breedte van de isolatie paneel en maakte een opmerking van dit cijfer. Dan, op de ondergrond waarop u van plan bent om het isolatiepaneel hechten, te meten om zeker te zijn is er genoeg ruimte om de isolatiepaneel bevestigen zijn. Als er geen ruimte genoeg is, moet u het paneel gesneden om de ruimte op het betonoppervlak te passen. Om een ​​rechte lijn op het isolatiepaneel snijden, gebruik dan een liniaal en potlood om een ​​lijn te trekken, of snap een lijn met een krijt doos. Snijd de isolatie paneel met een cirkelzaag of handzaag.

Stap 4 – Breng Nodig Waterdicht

Als het betonoppervlak is het inwendige oppervlak van een buitenmuur, en als je nodig hebt om het waterdicht maken van toepassing op de muur, doe het nu voordat je naar de volgende stap.

Stap 5 – Breng Adhesive

Breng de lijm aan uw betonnen ondergrond op een moment dat u het gehele oppervlak waarop u zult lijmen uw paneel kan doen. Werk snel, zodat de lijm niet uitdroogt voordat je klaar bent om je panelen te bevestigen bent.

Stap 6 – Bevestig de isolatiepanelen

Tegen de betonnen ondergrond met de nog natte lijm, plaatst u de isolatiepanelen. Wanneer het gehele oppervlak is bedekt met de panelen, meten verticaal naar beneden één paneel, zodat een merk wordt gemaakt om de 24 inch. Bij elk merk te maken een horizontale lijn met behulp van een waterpas. Dan, langs deze horizontale lijnen, maak een merk om de 24 inch. Op elk van deze markeringen te rijden in een zelftappende metselwerk schroef en de ring om de panelen te beveiligen tegen het betonoppervlak. Als u deze schroeven en ringen te beschermen tegen roest, bedek ze met glasvezel tape.