hoe high density isolatieschuim installeren

Het installeren van een hoge dichtheid schuim isolatie is een van de beste dingen die u voor uw huis kan doen want het is niet alleen ideaal voor het weren van harde klimaat, maar ook insecten en schimmels. Als je nieuw bent bij de totale isolatie zijn, hier zijn een paar stappen die u kunnen helpen door het installatieproces met gemak.

Het eerste ding dat u wilt doen is voor te bereiden het gebied dat moet worden geïsoleerd. Je gaat te hebben om rond te vegen om ervoor te zorgen dat het stof en vuil weg en veeg naar beneden elk oppervlak gebieden. Hoewel niet iedereen reinigt de ruimte grondig, de beste kans op het verkrijgen van een goed houvast omdat het begint als vloeistof schuim te spuiten op een oppervlak dat schoon. Als u verkooppunten in het gebied hebben zult u wilt dat ze geen macht hebben of ze volledig te verwijderen. Dit is een veel voorkomende fout die mensen maken bij het installeren van de isolatie en het kan eindigen met een huisbrand en veel schade aangericht.

Stap 1 – Voorbereiden van de omgeving

moet u ook om het gebied te kaderen als het een grote open ruimte, zodat het schuim isolatie heeft iets te hechten aan en schimmel rond. Het moet niet alleen een kader aan de vorm te houden, maar ook als een barrière om ervoor te zorgen dat het niet verder te gaan in de ongewenste gebieden. U kunt een beeld op te bouwen met behulp van houten planken of u kunt kopen pre gemaakt frames. Hoe dan ook moeten ze ongeveer 2 voet van elkaar zijn, zodat er niet te veel ruimte ertussen.

Stap 2 – Lijst van de omgeving

Nu dat je het gebied hebben omlijst wil je een meetlint gebruiken om de metingen te krijgen. Dit is nodig, zodat je genoeg materiaal voor het gebied te krijgen. Je zult in staat zijn om de spray, afhankelijk van de vierkante meters van het gebied dat moet worden gespoten kopen, dus met dat nummer in het achterhoofd zal u wilt gaan naar een bouwmarkt om de isolatie te krijgen.

Stap 3 – Meten en Getting Materials

Nu, kunt u het gebied dat moet worden geïsoleerd spuiten. U wilt dit proces langzaam te nemen zoals het zal opvullen en zeer snel uit te breiden. Start in de benedenhoek en werk je weg over dan naar boven. U zult zien dat in te vullen en je wilt proberen om het in het frame te houden, hoewel sommigen zullen verhuizen wat goed is. Zodra u het kader hebt ingevuld kunt u gaan naar de volgende en ga zo maar door. Nadat het is geregeld in, kunt u door te gaan en spray eventuele gaten die u kunt zien. Laat deze drogen voordat u het aanraakt.

Stap 4 – Spuit de omgeving

Tijdens dit project vergeet niet om handschoenen te houden en een bril op te allen tijde om jezelf te beschermen.