hoe hoek molding installeren

De taak van het installeren hoek gieten vraagt ​​om geduld en een oog voor precisie. Maar afgezien van dat, zolang je de nodige tools, je moet in staat zijn om het zelf te installeren. Molding biedt een prachtige sfeer aan een muur, en het verhoogt de inrichting van de kamer prachtig. Sta niet toe dat de installatie om u te ontmoedigen van het eens te proberen. De zwaarste delen in feite de hoeken, omdat behalve dat de procedure vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Volg de stappen hieronder om een ​​duidelijker beeld van hoe om te gaan over het installeren van de hoek molding hebben.

In de eerste plaats moet je onderscheid maken of de bijzondere hoek is een buitenste of een binnenste. Dit zal de aard van de methode die je moet gebruiken te bepalen.

Stap 1 – Bepaal het Type Corner

Als het een buitenste hoek, moet je om te beginnen door te snijden onder een hoek van 45 graden. Herhaal dezelfde cut op een tegengestelde hoek van 45 graden, op een ander stuk van het vormen. Gebruik een gradenboog om de hoeken en een cirkelzaag markeren langs de mark te snijden.

Stap 2 – Het snijden van de Hoek voor een Outer Corner

Als u klaar bent, houdt u de 2 stukken van het vormen tegen de hoek aan de muur, waar ze zullen worden geïnstalleerd. Controleer of ze goed passen. Zo niet, dan zul je nodig hebt om de nodige aanpassingen te maken door weg te scheren extra onderdelen, beetje bij beetje, met een vliegtuig en een metalen bestand. Zorg ervoor dat het trimmen starten van het achterste deel van het gieten en langzaam naar buiten naar de voorzijde. Houd in gedachten dat zelfs de hoek van de muren geen exacte rechte hoek kan zijn. Daarom moet u proberen om zo goed mogelijk aan te passen totdat u een keurig resultaat. Als de onvolkomenheid is zeer licht vindt u het misschien makkelijker aan te passen door schuren met een fijn schuurpapier.

Stap 3 – Controleren en afstellen

Zodra je fit de hoek molding’s zo goed mogelijk gecorrigeerd kunt u deze installeren. Gebruik een boor om gaten te maken in de wand, door de molding. Dan bevestig de gieten in plaats van nagelen met afwerking nagels. Zorg ervoor dat u niet de hamer te slaan met te veel kracht. tikt u er gewoon beetje bij beetje. Als alternatief kunt u een pneumatische tacker te gebruiken.

Stap 4 – een Outer Corner installeren op de muren

Begin met het installeren van het eerste deel om de hoek van de muur. Vervolgens traceren van de vorm die u nodig hebt op de achterkant van het tweede stuk van het vormen en het gebruik van een coping-zaag langs het aan te snijden.

Stap 5 – Snijden Molding voor een Inner Corner

Controleer of het past goed in de binnenste hoek van de muur door vast te houden tegen. Als u nodig hebt om eventuele aanpassingen te maken net trimmen samen met een metalen bestand totdat de beste pasvorm wordt bereikt.

Stap 6 – Controleren en afstellen

Stap 7 – de Inner Corner installeren op de muren

Boor de gaten waar de spijkers door zal gaan. Houd dan de hoek molding tegen de muur en zet hem vast met de afwerking nagels.