hoe hout werkbladen mee

Als je probeert om hout werkbladen passen in uw keuken of werkkamer, dan kan je je afvragen hoe je de perfecte mee op uw tops. Wood werkbladen moeten worden gewerkt om de beste pasvorm voor uw ontwerp te krijgen, zodat je nodig hebt om een ​​goede hoek te maken om ervoor te zorgen dat ze perfect bij elkaar past.

Als u wilt maken het hout werkbladen goed passen, moet u uw set square gebruiken dan kun je de twee kanten van uw aanrecht laten knippen om dezelfde hoek. Zodra u de kant op de ene helft van je aanrecht hebben gesneden, moet u meet vervolgens de dezelfde hoek op de andere. Zet ze samen, en gebruik dan uw zaag te maken beide kanten van de hoek in elkaar passen zonder dat er een naad.

Stap 1 – Maak de Angles

Wanneer u snijd de aanrecht ot de juiste hoek, zult u dan nodig hebt om het aanrecht te zetten boven de bases die u zal gebruiken om hen te ondersteunen. Schuif de twee werkbladen naar elkaar, en gebruik dan een tijdelijke schroef aan te houden op zijn plaats. Breng een laagje lijm, en laten drogen. Als de lijm droog is, verwijder de schroef en bevestig de werkbladen op de bases.

Stap 2 – Plaats de Werkbladen