hoe houten strand borden te installeren

Het installeren van uw houten strand bord is niet moeilijk en zal niet veel van uw tijd en geld verbruikt. De beschikbaarheid van houten materialen is zeker een pluspunt. In aanvulling op dat, hoeft u geen speciale vaardigheden in de installatie, en je hoeft niet aan gespecialiseerde materialen te kopen om het op zijn plaats net zo goed.

Net als elke andere installatie, moet je in de eerste plaats kijken waar u wilt uw strand houten bord te plaatsen.

Wanneer de materialen en de locatie al zijn ingesteld, kunt u nu beginnen met het installeren van uw strand houten bord met de volgende stappen

Stap een

Plaats de houten bord op de gewenste locatie. Er rekening mee dat de locatie van uw teken zichtbaar zou moeten zijn, en het zou niet gemakkelijk worden verwijderd door de sterke wind gevlogen of rijden met de plunderaars genomen. Het plaatsen van uw houten strand tekenen op een post in plaats van opknoping is een betere optie.

Stap twee

Met behulp van de marker, markeren het deel van het hout dat u wilt een gat te zetten door. Aangezien de meeste uithangborden zijn rechthoekig, kunt u de vier hoeken van uw hout te markeren. De merktekens moeten niet al te dicht bij de hoek en niet te ver. De afstand moet adequaat worden gemeten en gelijk in alle hoeken.

stap drie

Boor de gemarkeerde gedeelte van het houten bord met behulp van een boormachine. De boor moet gelijkmatig zijn, zodat u de perfecte hole die u nodig hebt kunt maken.

stap vier

Zodra het hout is geboord, plaatst u de schroeven of de knoppen die de houten plank op zijn plaats houden. Zorg ervoor dat ze goed zijn geplaatst, zodat uw houten bord niet gemakkelijk kan worden verwijderd of weggenomen.

stap vijf

Controleer de geïnstalleerde houten bord. Als er iets mis is met de installatie, zou het het beste zijn als je het bedekken of te perfectioneren het onmiddellijk op schadevergoeding of langdurige problemen te voorkomen.

stap zes

Bevestig het houten bord op een houten paal. U kunt ook gebruik maken van twee houten palen voor een sterkere greep. Zorg ervoor dat de berichten zijn lang genoeg. Houd er rekening mee dat ongeveer de helft van de lengte van de post zal worden begraven in het zand. Gebruik een hamer en spijker het houten bord aan de palen. U kunt ook een sterk touw te gebruiken en bind de raad van bestuur aan de post.

stap zeven

Begraven halve lengte van de paal in het strand zand met een hamer of houten hamer. Zorg ervoor dat ze sterk genoeg zijn om de sterke wind uit de oceaan te weerstaan.