hoe isolatie membraan deel 1 te installeren

Het installeren van isolement membraan is essentieel als je probeert om keramische tegels te installeren over een scheur in de vloer. Als je niet verdoezelen de scheur, zal het waarschijnlijk uiteindelijk kraken hoewel keramische tegels op enig moment in de toekomst. Isolatie membraan zal een zekere stabiliteit in het kader van de tegel te bieden en maken de tegel veel minder waarschijnlijk te breken. Hier zijn de basis van hoe de isolatie membraan te installeren op de vloer.

Met het oog op een isolatie membraan van toepassing zijn op de vloer, moet u ervoor zorgen dat het is perfect schoon. Het zal niet in staat zijn om zich te houden aan de vloer als er iets is dat komt tussen haar en het beton. Daarom moet u uw tijd te nemen bij het schoonmaken van de vloer vóór het begin van dit proces. Als er een verf op de vloer of een ander type van afwerking, moet je een schraper te nemen en te gebruiken om af te schrapen de finish. Je moet ook gebruik maken van een stofzuiger om zich te ontdoen van al het vuil of stof dat zich op de vloer te krijgen. Wees grondig tijdens dit proces, omdat het beter is om een ​​beetje extra tijd te nemen, zodat u problemen met uw vloer in de toekomst kunnen voorkomen.

Stap 1 – Reinig de vloer

Zodra u de vloer helemaal schoon, moet je om te beginnen met het toepassen van de thinset. De thinset is hetzelfde type materiaal dat u wilt gebruiken om de tegel te installeren op de vloer. Dit stelt zoals beton, dus je hebt een beperkte hoeveelheid tijd om te werken als je eenmaal begint het verspreiden van het uit. Meng de thinset, zodat het gaat om de consistentie van pindakaas en dan ben je klaar om het toe te passen zijn. Neem een ​​1/4 inch spaan en gebruik deze om te verspreiden de thinset. Zorg ervoor dat u de thinset gelijkmatig en doelbewust verspreid over het hele crack. U wilt ervoor zorgen dat beide zijden van de scheur hebben veel thinset op hen, zodat de isolatie membraan in staat zijn om zich te houden aan het zal zijn.

Stap 2 – Breng de thinset

Zorg ervoor dat de thinset is zo glad als je kan krijgen met de troffel. Als het ongelijk zal dit ook de isolatie membraan ongelijk en op zijn beurt, zal de tegel niet niveau.

Stap 3 – Meting van de membraan

Zodra u de thinset toegepast op de vloer, moet u op maat van het membraan. Je moet ervoor zorgen dat u het membraan gesneden met veel ruimte om te sparen. Neem je meetlint en vervolgens gebruiken om de exacte omvang van de scheur te krijgen. Het is beter om een ​​net naast toevoegen aan de uiteinden van de scheur. Op deze manier kunt u altijd Snijd het overtollige nadat u de isolatie membraan hebt geïnstalleerd.