hoe je aanrecht riool te installeren

Als u van plan bent om aanrecht riool te installeren in uw huis, ben je waarschijnlijk bang voor de dure loodgieter kosten zoals een baan is zeker te leiden. Nou, zet weg uw chequeboekjes huishouden klusjesmannen, want met een nuttige educatieve gids en een goede set van tools tot je beschikking, het installeren aanrecht riool is een taak waar je volledig in staat bent.

Na bevestiging dat de watertoevoer naar uw gootsteen is afgesneden, gebruik uw spud sleutel om verwijder voorzichtig de metalen moeren die uw gootsteen mand zijn plaats te houden. Bevestig uw tang om de doorsnede zich onder de gootsteen mand om het te beveiligen als u deze stap uit te voeren. Zodra uw aanrecht mandje veilig is verwijderd, bent u klaar om verder te gaan met de volgende stap.

Stap 1 – Draai Uw Kitchen Sink Basket

Nu dat u hebt verwijderd van uw oude gootsteen mand, moet u het gebied dat eerder door de mand werd bezet alvorens over te krachtig te reinigen. Gebruik warm water en effectieve commerciƫle schoonmaakmiddelen om de nieuw vrijgekomen ruimte een grondige reiniging te geven. Zorg ervoor om weg te schrobben elke aangekoekt vuil of sanitair stopverf, als het niet om het gebied een goede reiniging is zal leiden tot een lekkende gootsteen afvoer geven. Nadat het gebied is schoongemaakt en kregen ruim de tijd om te drogen, dan heb je vrij om verder te gaan zijn.

Stap 2 – grondig reinigen Lege Ruimte

Nu dat het gebied waarin uw gootsteen mand zal worden geplaatst is mooi en schoon, het is tijd om de primaire wasmachine uw nieuws korf, die moet worden opgenomen in uw gootsteen afvoer kit hechten. Trek de witte strook aan de achterkant van de wasmachine te zijn hechtende coating bloot te leggen, gebruik dan je schroevendraaier om het te hechten aan het centrum van uw nieuwe mand. Vervolgens gebruik je schroevendraaier of een tang om uw rubber en karton ringen hechten aan de zijkanten van je mandje. Zodra beide ringen hebben aan uw winkelwagen is bevestigd, draai de mand in de lege ruimte met behulp van uw metalen moeren en stud moersleutel, opnieuw zorg ervoor dat de mand in zijn plaats te houden door het toekennen van uw tang om de dwarsdoorsnede.

Stap 3 – Begin de installatie van New Sink Basket

Je bent bijna klaar. Nu uw nieuwe mand stevig op zijn plaats, een van de stukken pijp uitbreiding gevonden in uw keuken gootsteen kit, samen met uw metalen moeren en spud moersleutel, om de korf te sluiten op het bekken van uw aanrecht. Zorg ervoor dat de juiste ringen zijn op de zijkanten van je pijp verlenging vastgeschroefd voordat u de sleutel om de korf te sluiten op het bassin. Dan, opnieuw opnemen van de hulp van uw spud sleutel en metalen moeren, hechten-P-trap die moet worden opgenomen in uw gootsteen afvoer kit-de buis extensie. Bij het bevestigen van uw P-trap, bedenk dan dat de V-vormige ring aangesloten dient te worden naar beneden.

Stap 4 – Breng uw Finishing Touches