hoe je badkamer verlichtingsarmaturen te installeren over een stud

Bij de renovatie van een badkamer, kunt u muur stud op de plaats van de geplande badkamer verlichtingsarmaturen hebben. Dit kan een complicatie zijn, maar er zijn manieren om te gaan met deze regeling. Het project zal betrekken verwijderen van een deel van de muur om het beste te halen uit uw armaturen.

Zoek eerst de noppen met een stud-vinger. Om de precieze locatie van de stoeterij te vinden, moet u zag door elke gipsplaten totdat de stoeterij voorkomt dat het mes uit voortgezette. U kunt dan een kleiner mes en snijd door de resterende gipsplaten totdat u de stoeterij te zien. Je moet dan afgesneden van de blootgestelde stud, het verlaten van de ruimte rond de stoeterij gratis.

Het installeren Badkamer Lichte Inrichtingen Over een Stud

Trim rond de randen, en dek de opening met behulp van nieuwe gipsplaten of polyfiller (afhankelijk van de grootte van het gat dat je hebt geknipt. Zodra de nieuwe gipsplaten is op zijn plaats, rijden grote schroeven in het gat, en de positie van uw badkamer verlichtingsarmaturen als je zou gedaan hebben gehad de stoeterij er niet geweest.