hoe je board en batten gevelbeplating te installeren

Een home improvement dat een lift in het uiterlijk kan geven is de installatie van een raad van bestuur en batten gevelbeplating. Dit soort gevelbeplating is verticaal uitgevoerd en geïnstalleerd met het gebruik van brede planken gewoonlijk 6 tot 8 inches breed afwisselend aangebracht. De naden worden bedekt met de latten die meestal 2 tot 3 inches breed. Het installeren van de raad van bestuur en batten gevelbeplating is eenvoudig op te zetten en de look van een traditionele uitstraling. Als hout wordt gebruikt worden onderhoudskosten jaarlijks gebeuren vereist. behalve hout opties wordt ook gesuggereerd, zoals vezelcement en vinyl die een minimale onderhoud nodig in vergelijking met hout. Hier zijn de materialen, samen met de instructies voor het bestuur en batten gevelbeplating te installeren.

De eerste voorbereidingen worden gedaan voordat de installatie is om ervoor te zorgen dat de buitenkant van de mantel worden behandeld in huis wrap en ramen stevig gesloten. Dit zal elke vorm van doorvoeringen in de muren te verbieden uit te gaan door. Als hout wordt gebruikt als gevelbekleding materiaal, schilderen het gebied moet eerst worden uitgevoerd om alleen de touch-ups kunnen worden uitgevoerd op de uiteinden na installatie. Dit bespaart tijd op het werk dat vooral gedaan worden bij het werken op verschillende verhalen.

Stap 1-Eerste Voorbereiding van de omgeving

De tweede fase van de installatie rond de hoeken te beginnen met een bord dat aan de juiste lengte stuurde. Daarna lag het bestuur plat op de muur met behulp van een niveau om ervoor te zorgen dat de raad wordt getest. Hammer in twee spijkers over de breedte van de raad van bestuur, zelfs in ruimten rond de 16 tot 24-inch intervallen langs de lengte van de raad van bestuur. De rest van de planken moet dan op dezelfde wijze rekening houdend met een gap die bestemd zijn voor uitbreidingen tussen de planken laten worden geïnstalleerd. Het wordt aanbevolen om een ​​gat van ongeveer ¼ inch worden toegestaan ​​als het leven in het zuidwesten en hout wordt gebruikt, maar als de huiseigenaar woont in een vochtige omgeving, zoals de oostkust, is een gat van ½ inch aanbevolen.

Stap 2-Board Installatie

De laatste stap is om de latten te installeren nadat de borden zijn opgesteld reeds gezet. De latten moeten worden geplaatst gecentreerd over de uitzettingsvoegen. Een nagel moet worden geslagen langs het midden van de bevestigingsstrip in 12-inch intervallen langs de lengte. De een-spijker techniek zal toestaan ​​dat de planken uit te breiden en het contract van vrij onder de latten zonder de nagels wordt teruggetrokken. Om een ​​stevige en sterke greep maakt, zijn schroeven worden gebruikt in plaats van de nagels hoewel de kosten van de installatie zou toenemen schroeven boven spijkers kosten. Latten worden gebruikt als versiering voor de hoeken.

Stap 3-Batten Installatie

Wanneer Handlling een elektrische zaag op platen te snijden, de praktijk uiterst voorzichtig in het gebruik ervan. Het wordt sterk aangeraden om een ​​veiligheidsbril te gebruiken om deeltjes in de ogen tijdens het werk te voorkomen.