hoe je bullnose aanrecht te installeren op een balk overhang

Het installeren van een bullnose aanrecht op een oversteek zal nooit de makkelijkste baan in de wereld te zijn. Overhangen zijn notoir moeilijk om goed te krijgen, omdat ze gemakkelijk over gewogen kan worden, en komen crashen op de grond. Zelfs professionele bouwers zijn terughoudend om de uitdaging aan te gaan, en veel liever afgesneden van de overhang en installeer het werkblad over de volledige steun stichtingen. Als u in het bijzonder worden bepaald op een bar overhang, moet u overwegen het installeren van het aanrecht jezelf. Als u een aantal fundamentele home improvement kennis, en zijn bereid om een ​​aantal fundamentele richtlijnen voor de installatie te volgen, moet u in staat om dit project voltooid binnen een paar uur te krijgen.

Het eerste wat je moet doen is om de grootte van de overhang te meten. U moet de volledige lengte van de stichting die u uw aanrecht zal worden voortbouwende kennen, omdat dit zal ervoor zorgen dat u de juiste gewichten en ondersteunt om te voorkomen dat uw overhang van crashen op de grond. Meet de lengte en de breedte van de bar, en vervolgens vertalen naar het aanrecht. Met behulp van een zaag, weggesneden overtollige in de top, en gladstrijken met wat schuurpapier. Uw overhang mag niet meer dan 12 inches zonder ondersteuning aan het einde van het materiaal.

Stap 1 – Meet uw Overhangend

Rond de rand van de overhang, schroef in sommige hoekijzers. Gebruik uw boormachine om nagels te duwen in de voorgeboorde gaten. Deze hoek ijzers zal helpen om de overhang stevig te houden, dus het is niet waarschijnlijk af te breken in stukken, of afbrokkelen. Bevestig de laatste hoekijzer aan de rand van de verticale steun. Als je niet fit hoekijzers, zult u merken dat de structuur van de overhang aanzienlijk is verzwakt.

Stap 2 – Voeg Hoek Irons

Je moet nu een reeks van consoles, of haakjes toe te voegen, onder de lijn van de overhang. Deze consoles zal veel dienen hetzelfde doel als in de middeleeuwen deed, dat is dat de steun aan de overhang niet af op de laatste verticale structuur, maar strekt zich een eindje de horizontale. U moet tenminste één console ten weerszijden van de overhang en bij voorkeur nog twee of drie in het midden om de hele zaak rechtop te houden. Schroef in te beveiligen.

Stap 3 – Kraagstenen toevoegen

U kunt nu past het aanrecht. Plaats deze zodat de overhang ondersteunt volledig, maar dat meer gewicht wordt opgehouden door de horizontale kasten van waaruit de overhang uitstrekt. Schroef het aanrecht stevig, met meer schroeven aan de ondersteunde einde dan over de overhang. Je moet geen gewicht leggen op het laatste als u schroeven in de aanrecht.

Stap 4 – Voeg de Countertop