hoe je cafe roeden installeren

Bij het versieren voor uw keuken of serre, het installeren van een café roeden zijn een geweldige oplossing. Café stijl gordijnen werden uitgevonden voor gebruik door cafes die privacy willen voor hun klanten, maar toch wilde het zonlicht binnen te laten. Dit soort gordijnen hebben alleen betrekking op de onderste helft van het venster, zodat het zicht wordt geblokkeerd, maar de zon is in toegestaan ​​vanaf het raam bij bovenkant. Hetzelfde principe wordt gebruikt van raambekleding in een moderne keuken en veranda’s. Er zijn een paar varianten van café stijl gordijnen die er vandaag. Sommige alleen betrekking hebben op de onderste helft van het venster en anderen worden geleverd met een bijpassende volant.

Neem je meetlint en meet het raam, zowel in de hoogte en breedte, aan zijn in het frame. Maak een potlood merk bij het middelpunt hoogte van het venster op het frame aan beide zijden van het paneel.

Stap 1 – Het meten van de Window

Omdat de meeste roeden boven of over een raamkozijn zijn geïnstalleerd, heeft staaf lengte of de grootte er niet toe. Echter, omdat café roeden in het raamkozijn zijn geïnstalleerd, zou je nodig hebt om een ​​gordijnroede dat de meting van uw kozijnen past kopen. Met de meting in de hand, ga dan naar uw lokale hardware of thuis ontwerpen te slaan en de aankoop van het café gordijn staaf die de breedte van uw raamkozijn past. Voordat u koopt, echter, controleer dan of de lengte van het gordijn is ook overeenkomt met het middelpunt hoogte van uw venster. Je wilt niet dat de gordijnen opknoping te laag onder het raamkozijn of te hoog boven.

Stap 2 – Het vinden van de juiste Café Rod

Boor kleine gaatjes voor de schroeven uit te gaan van het potlood merk, dat werd gedaan op het midden van het frame. Schroef in de beugels. Glijden over de gordijnroede uw café stijl gordijnen en bevestig de stang op de beugels.

Stap 3 – Installeer Rod Beugels

Boor een klein gaatje te schroeven boven het raamkozijn op de muur. Schroef in de beugels van de raambekleding met een volant. Zet de venster behandeling over de volant en vervolgens monteren op de beugels.

Stap 4 – Installeer Raamdecoratie

Vergeet niet dat de veiligheid op de eerste plaats bij het installeren van gordijnen. Gebruik een stabiele ladder of krukje als het venster is buiten bereik. Omdat je nodig hebt om druk uit te oefenen bij het boren of schroeven in de beugels moet u goed in balans zijn. Voorzichtigheid is geboden wanneer bukken op te halen of neergezet gereedschappen. Zorg ervoor dat u afdalen van de ladder om uw behandelingen en volant bereiden alvorens ze opnieuw te worden bevestigd. Goed werk!