hoe je de muur gemonteerde hoofdeinde installeren

Een nieuwe hoofdeinde kan de hele look van uw kamer te veranderen en een perfecte oplossing voor dit kan het gebruik van de muur gemonteerde hoofdeinde. Muur gemonteerde hoofdeinde bieden een breed scala van texturen, stoffen en stijlen die past in elk van uw het verfraaien behoeften. Heeft u meer opslagruimte voor boeken en andere schatten nodig? Probeer een muur gemonteerde boekenkast hoofdeinde. Wilt u comfortabel zitten in bed, terwijl je televisie kijkt? Misschien een gewatteerde hoofdeinde is voor jou. Wat uw individuele stijl, bent u zeker om de perfecte muur gemonteerde hoofdeinde naar uw smaak en interieur past. De installatie van de muur gemonteerde hoofdeinde kan worden bereikt in een paar simpele stappen. Hier is hoe het te doen

Stap 1: Meet de Headboard

Het eerste wat je hoeft te doen is het meten van de afstand tussen de haken in de achterkant van je hoofdeinde. Deze haken zijn eigenlijk kleine gaatjes die hechten aan schroeven in de wand om het hoofdeinde zijn plaats te houden. U moet ook de afstand van de vloer te meten aan de haak in de muur gemonteerde hoofdeinde. Als uw hoofdeinde niet de benen om het heeft, moet u het bed van de vloer meten met de top van de matras en voeg 1 inch aan de hoogte van het bed naar de onderkant van het kopschot. Meet vervolgens van de ene inch merk de haken in het hoofdeinde.

Stap 2: Zoek het Studs

De volgende stap is het lokaliseren noppen in de muur. De nagel is een bundel hout binnenzijde van de wand die de wand ondersteunt. U kunt een stud finder gebruikt of rap de muur met je knokkels. De muur zal klinken holle weg van de stoeterij en een flatscreen als je klop op de stoeterij zelf. U moet de schroeven plaatsen in de stud, zodat uw muur gemonteerde hoofdeinde niet van de muur vallen in het midden van de nacht.

Stap 3: Teken de Stud

Met behulp van uw metingen en de locatie van de stoeterij, markeren de plek waar u uw schroeven zal zetten op te houden de muur gemonteerde hoofdeinde. Gebruik een potlood voor dit omdat potlood is eenvoudig te verwijderen als je een fout maakt.

Stap 4: Plaats uw Schroeven

Het gebruik van uw elektrische schroevendraaier of boormachine, plaatst u de schroeven die u hang je aan de muur gemonteerde hoofdeinde op in de muur op de juiste plaats. Misschien wilt u muurankers gebruiken voor extra veiligheid als je hoofdeinde is zwaar. Niet schroef de schroeven helemaal in de muur. U moet de muur gemonteerde hoofdeinde hangen op hen net zoals je zou een foto.

Stap 5: Hang the Wall Mounted Headboard

De laatste stap is om op te hangen uw muur gemonteerde hoofdeinde. Deze stap kan een vriend vragen om te helpen als het hoofdeinde erg onhandig te manoeuvreren zelf zal zijn. Lijn het hoofdeinde omhoog en hang het van de schroeven zoals je zou een foto. Gebruik uw niveau om ervoor te zorgen dat uw nieuwe hoofdeinde is recht. Geniet van een nieuwe look en feel naar uw kamer.