hoe je deck licht berichten te installeren

Een dek licht kan veel verschillende sferen te creëren om uw outdoor woonkamer. Er zijn verschillende verlichting opties beschikbaar. Een motie detecteren van spot light kan uit het naderen van dieren of indringers ‘s nachts te weren, zal zacht lichtslingers een feestelijke sfeer toe te voegen aan je deck. U kunt silhouetten, schaduwen, maan licht te creëren of zelfs planten showcase langs de rand van het dek bij het ontwerpen van je deck verlichting. Dekpost verlichting is zeer veelzijdig en stelt u in staat om veel van deze verlichting alternatieven te creëren. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u het effect dat u hebt gemaakt te veranderen door simpelweg het veranderen van de gloeilamp of het omleiden van de hoek van de post licht. Met behulp van de juiste tools en na enkele algemene richting zal helpen om het installeren van uw dekpost verlichting een redelijk goedkoop project.

Bepalen hoeveel dekpost lichten die u wilt installeren en waar u ze wilt plaatsen. Denk aan de spanning bij de aankoop van uw lage voltage transformator. De verlichting kit die u koopt kan de juiste transformator bevatten.

Stap 1 – Design

Zoek de outdoor GFI stroombron. Meten hoeveel afstand die u nodig hebt om te dekken op de draad te voeren aan elk bericht licht locatie, voeg ongeveer 15% tot voldoende speling mogelijk te maken indien nodig.

Stap 2 – Maatregel

Plaats de post lampjes naast de berichten waar u van plan om de verlichting te installeren.

Stap 3 – Plaats de Deck bericht Lights

Uit het stopcontact te trekken van de draden op de paal lichten. Run de draden van de stroombron onder het dek of aan de onderkant van het dek. U zult de draden later hechten aan het dek. Bevestig de draad aan de verlichting unit, installeer dan de lichten.

Stap 4 – Teken de bedrading

Installeer de post lichten volgende instructies van de fabrikant, de meeste licht bedrading is afgedekt met een zelf striper. Wanneer u de dop te verwijderen, wordt de draad gestript.

Stap 5 – Installeer de Post Lights

Schakel de stroom uit bij de stroomonderbreker die de bevoegdheden van de GFI-stopcontact alvorens te beginnen met elektrisch werk naar dit gebied. Follow produceert ‘instructie voor het installeren van de transformator. De transformator box moet een balk in de buurt van de stroombron worden bevestigd. Trek de bedrading door een stuk van de leiding van de transformator doos op de grond of de dekrand. Met de bedrading gescheiden strip elke draad ongeveer ½ inch en hechten aan de transformator. Schakel de stroom in, controleer het dek verlichting. Als de lampjes werken Schakel de stroom uit en ga verder met de bedrading hechten aan het dek. Als de lampjes niet branden zet de stroom uit en treed je bedrading stappen.

Stap 6 – Installeer de Transformer

Stap 7 verbergen de draden

Begin bij de lamp en trek de draden in de richting van de transformator. Voer de draden langs de binnenkant van de paal, vlak en strak, maar niet te strak. Gebruik een nietpistool of nieten kan worden getapt met een hamer. Ruimte toelaat, sluit de draden aan de platen onder het dek, zo niet de draden langs de rand van het dek.